Στην Αίγινα ο Βαρουφάκης παρά τα μέτρα! – Τι απαντά ο ίδιος

Φέρεται να είχε επεισόδιο με αστυνομικούς    

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στην Αίγινα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τη σύσταση της Πολιτείας για αποφυγή των μετακινήσεων.      

Σύμφωνα με τον Σκάι ο κ. Βαρουφάκης φέρεται να είχε και επεισόδιο με αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον ελέγξουν, λέγοντας «δε με γνωρίζετε;» όταν του ζήτησαν τα έγγραφά του.  

Βαρουφάκης: Μένουμε σπίτι και… ακούμε τα ηχογραφημένα μου από Eurogroup

Ωστόσο, μέσω ανακοίνωσης του κόμματός του και με αναρτήσεις στο Twitter, ο κ. Βαρουφάκης,  ισχυρίζεται ότι δε μετέβη στην Αίγινα, αλλά μένει εκεί και ότι ταξίδεψε στην Αθήνα για να λάβει μέρος σε συνεδρίαση της Βουλής την Πέμπτη 9 Απριλίου.

«Κάποιοι πειράχτηκαν πολύ που πήγα από την Αίγινα στη Βουλή την 9/4 να μιλήσω για το Eurogroup εκείνης της βραδιάς στο οποίο η κυβέρνηση "πούλησε" το ευρωομόλογο. Κι επειδή δεν είχαν τι να πουν για το οικονομικό επιχείρημα ξεσπάθωσαν που, μετά την ομιλία, επέστρεψα... σπίτι μου!», αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης σε ανάρτησή του». 

 

Απανώντας επίσης σε άλλον χρήστη ο κ. Βαρουφάκης ισχυρίζεται:

«Δεν "ήρθα" Διονύση στην Αίγινα.  Στην Αθήνα πήγα στις 10πμ για να μιλήσω στη Βουλή επειδή ο ΠτΒ αρνήθηκε να τοποθετηθώ μέσω τηλεδιάσκεψης. Στις 16.30 επέστρεψα σπίτι μου. Τόσο απλά. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι πειράχτηκαν ιδιαίτερα με αυτά που είπα στον κ. Σταϊκούρα...».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top