Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές με πρωταγωνιστή… τον Μητσοτάκη

Γιατί η Νέα Δημοκρατία ευχαρίστησε το Μαξίμου

Με πρωταγωνιστή τον… Κυριάκο Μητσοτάκη κυκλοφόρησε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Στο επίκεντρο του σποτ, υπό τον τίτλο «Λέμε “όχι” στο σχέδιο τους για τους πολλούς» βρίσκονται τα εργασιακά και η 13η σύνταξη.

Τσίπρας Vs Μητσοτάκης: Το πρώτο άτυπο ντιμπέιτ

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί δύο αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη 13η σύνταξη και το δώρο Χριστουγέννων, στις οποίες λέει πως δεν υπάρχει περιθώριο για να δοθούν, αλλά και τα όσα είπε πρόσφατα για την 7ήμερη εργασία.

«Σφάζονται» για την επταήμερη εργασία Τσίπρας και Μητσοτάκης

Στη συνέχεια, το σποτ παίζει μία δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, που λέει πως ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να γυρίσει τη χώρα στον εργασιακό μεσαίωνα.

«Αυτή είναι η Ελλάδα που αξίζουμε»: Το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Νέα Δημοκρατία: Ευχαριστούμε που προβάλλετε τις προτάσεις μας

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ για τα προεκλογικά του σποτ. Μετά την γκάφα με τον Μεταξά και τον Πετσίτη, στο νέο του προβάλει τις προτάσεις μας», σχολιάζει η ΝΔ.

«Πράγματι, η ΝΔ θέλει οι νέοι μας να έχουν καλές δουλειές και να μην εξαρτώνται από επιδόματα, δεν θεωρεί 13η σύνταξη το προεκλογικό επίδομα Τσίπρα και θεωρεί ότι οι επιχειρήσεις αντί να εξοντώνονται με φόρους, πρέπει να δημιουργήσουν νέο πλούτο και να τον μοιράζονται δίκαια με τους εργαζομένους τους. Τα ίδια ακριβώς επιθυμούν και οι πολίτες που στις 26 Μαΐου θα δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ την απάντηση που του αξίζει, στέλνοντας τον κ. Τσίπρα σε διακοπές διαρκείας», προσθέτει η Νέα Δημοκρατία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top