«Σφάχτηκαν» στον αέρα Μεγαλοοικονόμου – Καλλιάνος: Τους έδωσαν.. και κράνη!

«Ξεφτιλίζεστε κάθε μέρα» - «Είσαι σαν τον Γεωργιάδη, τον παιδεραστή;»

Ξεκίνησαν με φιλοφρονήσεις και κατέληξαν να «σφάζονται» στον αέρα ο Γιάννης Καλλιάνος και η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, οι οποίοι συνυπήρξαν στην Ένωση Κεντρώων, αλλά τώρα θα είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, αντίστοιχα.

Προετοιμασμένοι για όλα, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής της πρωινής εκπομπή του Open, όταν ξεκίνησαν να μιλούν οι δύο πολιτικοί, τους προσέφεραν δύο κράνη, ως υπονοούμενο ότι μπορεί τα πνεύματα να ανέβουν. Αμφότεροι τα αρνήθηκαν, λέγοντας πως υπάρχει σεβασμός και φιλικό κλίμα ανάμεσά τους. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, γινόταν το… «σώσε»!

Έδωσαν... κράνη σε Μεγαλοοικονόμου - Καλλιάνο σε εκπομπή

Οι δύο πολιτικοί αρνήθηκαν τα κράνη, λέγοντας πως είναι φίλοι, αλλά, λίγα λεπτά μετά, έγινε το… «σώσε»!

Τα πνεύματα άναψαν όταν η κυρία Μεγαλοοικονόμου κατηγόρησε τον κ. Καλιάνο ότι αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων γιατί ο Βασίλης Λεβέντης δεν τήρησε μια προεκλογική υπόσχεση, πως οι βουλευτές θα άλλαζαν με επιλαχόντες κάθε εξάμηνο.

Μεγαλοοικονόμου για κέρασμα: Κουραμπιέδες είναι, κουραμπιέδες τους πήγα

«Ξέρεις εσύ μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι τελείως εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ. Μου λέτε ότι δεν ξέρετε γιατί φύγατε; Σας παρακαλώ, σοβαρευτείτε», είπε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

«Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς. Λέτε πως δεν παραδώσατε την έδρα στην Ένωση Κεντρώων για να μην τη λάβω εγώ ως επιλαχόντας. Εγώ, όμως, έκανα δήλωση ότι δε θα την παραλάβω, δεν είμαι σκίουρος να γαντζωθώ στην καρέκλα της εξουσίας», απάντησε ο κ. Καλλιάνος.

«Έχετε καταφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα και ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σας παίζει το “Ράδιο Αρβύλα”. Είστε 70 χρονών γυναίκα και έχετε μπει σε αυτή τη διαδικασία. Σοβαρευτείτε, γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας. Μπαίνετε σε όλα τα κανάλια και γελάνε όλα τα πλατό και τα στούντιο», συμπλήρωσε ο ίδιος, με την κυρία Μεγαλοοικονόμου να έχει γίνει έξω φρενών… ειδικά με το ότι τη χαρακτήρισε «εβδομηντάρα».

«Είναι κοπλιμέντο αυτό για μία γυναίκα. Πώς είμαι εβδομήντα; Έχω γεννηθεί το 1953. Αν έχει τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία…  Είσαι σεξιστής. Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Κοιτάξτε, μην κατεβάσουμε κανένα κατεβατό» είπε φωνάζοντας η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Φυλάκιση 28 μηνών στον πρώην βουλευτή Ν. Γεωργιάδη για παιδεραστία!

«Μάθετε να μιλάτε, μην τρέμετε ολόκληρη όταν μιλάτε, μη γελοιοποιείστε στην τηλεόραση» πρόσθεσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, θυμίζοντας στην κυρία Μεγαλοοικονόμου τα ζαρβατικά που πήγε στον Γεράσιμο Γιακουμάτο και το σχόλιο για τα αγγούρια και τους ομοφυλόφιλους.

«Κοιτάξτε να βγείτε βουλευτής, αν μπορέσετε να βγείτε βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά», του απάντησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top