Με μαντινάδες και χορούς υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κρήτη

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε

Με μαντινάδα υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκοψε την πίτα της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και αμέσως μετά στήθηκε ένα γνήσιο κρητικό γλέντι προς τιμήν του.. 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ

Νωρίτερα στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση..

"Βλέπουμε τους τελευταίους σπασμούς ενός συστήματος εξουσίας που καταρρέει. Γίνονται,  όμως, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συγχωνευμένοι πια, να είναι επικίνδυνοι, ακριβώς γιατί όλα αυτά τα οποία βλέπουμε εκδηλώνονται λίγο πριν την πτώση τους: Δεν έχουν ηθικά όρια", δήλωσε.

Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΟΥΣ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε με σκληρό τρόπο στους ισχυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα για ένα νέο δίπολο, προοδευτισμού και συντηρητισμού.. .. 

"Κάποιοι τις τελευταίες μέρες θέλουν να τον παρουσιάσουν και ως τον ηγέτη της  νέας Κεντροαριστεράς. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι σε λίγο θα έρθει εδώ στην Κρήτη και θα μας πει ότι είναι και Βενιζελικός, την ώρα που κυβερνά αγκαλιά με τον Παπαχριστόπουλο, τον Ζουράρι, την Παπακώστα και τους διάφορους Πολάκηδες. Η γελοιότητα έχει τα όριά της", είπε.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Το πρωί του Σαββάτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εργοτάξιο για την κατασκευή του δρόμου Ηρακλείου- Μεσαράς..


Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στη συνέχεια πήγε στους Αγιους Δέκα, όπου συζήτησε με κατοίκους, σε καφενείο..

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε πως όταν γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία οι ομογενείς θα ψηφίζουν στον τόπο που διαμένουν.. 

Επόμενη στάση ήταν οι μοίρες και το τυμπάκιο, όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έβγαλε αρκετές σέλφι, συνομίλησε με καυοίκους και αγρότες, ενώ έκανε και χρέη φωτογράφου, τραβώντας με την μηχανή έναν νεαρό που απολάμβανε την τσικουδιά του.. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top