Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Είσαι πρόεδρος του Εδεσσαϊκού! - Τι απάντησε

Αιχμή από τον πρωθυπουργό και τρολάρισμα από τον πρόεδρο της ΝΔ

Μπορεί η συζήτηση στη Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση  να είχε αρκετές στιγμές έντασης μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά περιείχε και μία  αναφορά που αν και εκατέρωθεν αιχμηρή σκόρπισε χαμόγελα.    

«Αυτό δεν είναι θέση προέδρου κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά του προέδρου του Εδεσσαϊκού!» ανέφερε ο κ. Τσίπρας σχετικά με τη θέση του προέδρου της ΝΔ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας,  εννοώντας προφανώς  τον αθλητικό παράγοντα του συλλόγου της Μακεδονίας (που κανείς δεν κατάφερε να καταλάβει τι εννοούσε σε παλαιότερες  δηλώσεις τους στην κρατική τηλεόραση).  

Ο κ.  Μητσοτάκης απάντησε πάντως αργότερα στην ειρωνεία του πρωθυπουργού για τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού με «τρολάρισμα», διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας αυτός που εννοούσε ο κ. Τσίπρας, αλλά ο αντιπρόεδρος! «Φοβάμαι ότι και στα ελαφρά και στα σοβαρά πράγματα κάνετε λάθος. Δεν ήταν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, ήταν αντιπρόεδρος» ήταν η απάντηση με δική του αιχμή προς τον κ. Τσίπρα, του προέδρου της ΝΔ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top