Τζανακόπουλος: «Πρόεδρος του Εδεσσαϊκού ο Μητσοτάκης»!

Και κόντρα ΝΔ-Κοτζιά για τη σέλφι του Καμμένου

Ανεβαίνουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης, ,με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε κάθε αφορμή.  με το βλέμμα  στραμμένο στις εκλογές. 

Οι εκλογές ειναι ακόμη πολυ μακριά διαμηνύει πάντως η  κυβέρνηση, ξορκίζοντας την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Με φουλ τις μηχανές προχωρά το αμέσως επόμενο διάστημα τις διαδικασίες της συνταγματικής αναθεώρησης και επικρίνει τη ΝΔ για τη στάση της. 

 «Ουδείς έχει ακόμη κατανοήσει τι ακριβώς θέλει και τι ακριβώς προτείνει ο κος Μητσοτάκης σε σχέση με την αναθεώρηση του Συντάγματος… .Έχω την άποψη ότι έχει αρχίσει να θυμίζει επικίνδυνα τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.  

O  Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να ζητά εκλογές, βάζοντας το κόμμα του σε διάταξη μάχης.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει δεκάδες νέα πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ενώ κλείνει το μάτι  σε άλλα κόμματα για μετεκλογικές συνεργασίες ακόμη και με αυτοδυναμία. 

Μητσοτάκης: Η χώρα δεν έχει ξαναζήσει τέτοια κατάντια

 
Απο την Κω όπου περιοδεύει η Φώφη Γεννηματά επιχειρεί να σπάσει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ. 

Η ΣΕΛΦΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ Ν.ΚΟΤΖΙΑ

Την ίδια ώρα η κόντρα Καμμένου -  Κοτζιά έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο. Αφορμή στάθηκε η σέλφι του υπουργού Εθνικής Άμυνας με φόντο ένα στρατιωτικό ελικόπτερο. 

«Φωτογραφίζεσαι με ελικόπτερα του στρατού λες και ειναι δικά σου»  τον κατηγόρησε  η ΝΔ. "Σας  θυμίζω το ελικόπτερο του Χριστοφοράκου" απάντησε στο twitter  o Πάνος Καμμένος. 

«Ας μας πει για τον χρηματισμό του Κοτζιά απο εταιρεία του Τζορτζ Σόρος»  ανταπάντησε η ΝΔ βάζοντας στο παιχνίδι και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών,  ο οποίος τα...  είπε στο κόμμα  της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να τα ακούει ο Πάνος Καμμένος!  

«Η ΝΔ αναπαράγει τις συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου» έγραψε ο Νίκος Κοτζιάς,  υπενθυμίζοντας ότι έχει στείλει όλες τις απειλές εναντίον του στην Εισαγγελία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top