Ιστοσελίδα για τις «μαύρες σελίδες» της κυβέρνησης δημιούργησε η ΝΔ

Με την δική της άποψη για τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Ιστοσελίδα μαύρες σελίδες της ΝΔ

Την ιστοσελίδα mauresselides.gr, με τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση δημιούργησε η ΝΔ, προκειμένου όπως αναφέρει να προβάλλει «τα ψέματα και τις ανακολουθίες του κ. Τσίπρα», που σύμφωνα με τη ΝΔ «στοίχισαν στη χώρα μας περισσότερα από 100 δισ. ευρώ». Η ιστοσελίδα που ήδη λειτουργεί θα αρχίσει να φιλοξενεί περιεχόμενο στις 2 μ.μ. του Σαββάτου 8/9/2018.   

Η ιστοσελίδα που ξεκίνησε έχοντας ως κεντρικό της τίτλο «100+ μαύρες σελίδες για την Ελλάδα», θα είναι κατά τη ΝΔ  «μια ιστοσελίδα ψηφιακής ανασκόπησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την μορφή χρονολογίου που συγκεντρώνει βίντεο, εικόνες, δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, πρωτοσέλιδα διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης, μέχρι και στοιχεία διεθνών οργανισμών».

Τελικός στόχος, σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, είναι να αποδομήσει «το νέο αφήγημα του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ», ενώ υποστηρίζει για την κατάσταση της οικονομίας την επομένη της λήξης του τρίτου μνημονίου: 

«Η οικονομική κατάσταση της χώρας παραμένει κρίσιμη. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και δεν υπάρχει πλέον και το μαξιλάρι ασφαλείας των εταίρων μας. Επενδυτές δεν έρχονται, δουλειές καινούργιες δεν δημιουργούνται, οι μισοί Έλληνες χρωστούν στην εφορία, το κόστος δανεισμού της χώρας αυξάνεται αντί να μειώνεται και ο κ. Τσίπρας έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι η οικονομία υπεραποδίδει» υποστηρίζει επίσης η ΝΔ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top