Χαμός στη Βουλή με «Σκοπιανούς βουλευτές» και «απειλές για σφαίρες»!

Σοβαρές καταγγελίες μεταξύ Κυριαζίδη (ΝΔ) και Καραγιαννίδη (ΣΥΡΙΖΑ)

Σε μεγάλη ένταση συνεχίζεται η συνεδρίαση στη Βουλή για την πρόταση μομφής που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης η ΝΔ.

Χαρακτηριστικό της έντασης είναι ότι ο  βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης  αποκάλεσε  «Σκοπιανούς»  συναδέλφους του  βουλευτές, ενώ διατύπωσε αιχμές για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Xρήστος Καραγιαννίδη ότι «σέρνει στην αστυνομία πολίτες»  για αναρτήσεις στο ίντερνετ!  

Για τα όσα υποστήριξε ο κ. Κυριαζίδης διαμαρτυρήθηκε έντονα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, για να πάρει στη συνέχεια το λόγο ο ίδιος ο κ. Καραγιαννίδης. Όπως υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «νεοδημοκράτες της Δράμας τον απειλούν με μια σφαίρα στο κεφάλι στο facebook και η αστυνομία κινήθηκε αυτεπάγγελτα».

 To 

Επεισόδιο σημειώθηκε και με τη βουλευτή των ΑΝΕΛ και υφυπουργό Μακεδονίας –Θράκης Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, η οποία όταν προκλήθηκε από βουλευτές της ΝΔ, απάντησε: «Εμείς είμαστε καραμανλικοί, εσείς, τι είστε, δεν ξέρω». Η ίδια πάντως υποστήριξε  ότι «δε θα ψηφίσουμε καμιά συμφωνία αυτής της μορφής όποτε έρθει» για την επίμαχη συμφωνία με τα Σκόπια.

Μάλιστα η κ. Κόλλια-Τσαρουχά έδειξε να συγκινείται, όταν  λίγο αργότερα ανέφερε ότι  «η Μακεδονία είναι Ελλάδα, η Ελλάδα είναι Μακεδονία, το όνομα δεν εκχωρείται δεν παραχωρείται. Δεν θα ψηφίσουμε καμιά συμφωνία, στηρίζουμε την πορεία εξόδου από κρίση».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top