Tραβάει το σχοινί με την Ελλάδα ο «σουλτάνος» Ερντογάν

Καταιγίδα προκλήσεων από την Άγκυρα

Καταιγίδα προκλήσεων από την Άγκυρα και τον Ερντογάν. Ο Σουλτάνος χαρακτήρισε «τελειωμένη και χρεοκοπημένη»  την Ελλάδα, έθεσε σε επιφυλακή ναυτικές δυνάμεις στο Αιγαίο, χρεώνοντας την ένταση στη χώρα μας ενώ ο Αντιπρόεδρος του εκτόξευσε νέες  απειλές για τους οκτώ πραξικοπηματίες.

«Ιδού η γείτονάς μας η Ελλάδα, έχουν χρεοκοπήσει, τελείωσαν και παρόλα αυτά (οι οίκοι αξιολόγησης) τους ανέβασαν το βαθμό τους κατά τέσσερα. Οι άνθρωποι  χρεοκόπησαν, κατέρρευσαν. Δες την κατάσταση στους δρόμους τους και δες σε τι χάλια είναι» υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος!   

DRONES, ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο Σουλτάνος  έστειλε drowns  αλλά και το ναυτικό στο Αιγαίο μαζί με Τούρκους κομάντος και  έβγαλε τελάλη στο τουρκικό κρατικό  πρακτορείο:  «To τουρκικό πολεμικό ναυτικό θέτει σε επιφυλακή μία φρεγάτα, 2 πυραυλακάτους, άνδρες υποθαλασσίων καταστροφών 24 ώρες το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα λόγω της προσπάθειας της Ελλάδας να αυξήσει την ένταση στο Αιγαίο».

ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Με  οδηγίες του Σουλτάνου, χρεώνουν  την ένταση στις δηλώσεις του Πάνου Καμένου για την ΑΟΖ και του Προκόπη Παυλόπουλου για το πρόγραμμα Νατούρα.

«Το δικαίωμα της Ελλάδος να ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο, στα οποία ασφαλώς συγκαταλέγεται ο καθορισμός των περιοχών με προστατευόμενα οικοσυστήματα, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν»    δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Γεννηματάς.

ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ "ΘΑΒΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΙΡΑΣ

Με την ένταση ο Ερντογάν θέλει να κρύψει προεκλογικά την κατάρρευση της οικονομίας του. Με προπαγανδιστικά βίντεο και Τουρκάλες που τραγουδούν, σα να ζουν σε παραδεισένια χώρα.

 ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΠΟΖΝΤΑΓ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Οι Τούρκοι  απειλούν ξανά  και για τους οκτώ κατηγορούμενους για συμμετοχή στο πραξικόπημα.

«Είμαστε εξαιρετικά ενοχλημένοι από αυτή τη στάση που είναι ενάντια στο δίκαιο της γειτονίας και το διεθνές δίκαιο» υποστήριξε ο Μπεκίρ Μποζντάγ,  αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης.   

Για γέλια είναι  η ερντογανική  ιστοσελίδα Daily Sabah.  Φιλοξενεί άρθρο που ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα είναι…  αχάριστη και πως μαζί με την Κύπρο χρωστούν τη Δημοκρατία στην Τουρκία που εισέβαλε στο νησί!

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Όσο κι αν παριστάνουν τους αδικημένους ξεγυμνώνονται μόνοι τους, όπως φαίνεται στο προεκλογικό βίντεο του ακροδεξιού εταίρου του Ερντογάν, Μπαχτσελί,  που έχει βάψει με τουρκικά χρώματα ολόκληρη την  Κύπρο.

ΧΟΥΡΙΕΤ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ S400 ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ  F 35

Οι Τούρκοι  πάντως πήραν στα σοβαρά το αμερικανικό άδειασμα και σύμφωνα με την Χουριέτ αναβάλλουν την παραλαβή των ρωσικών  S 400  για να  πάρουν τα αμερικανικά   F 35.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top