Βούτσης: «Πρόωρες Εκλογές; Αποκλείεται!»

Μέχρι τις 14 Ιουνίου πρέπει να έχουν ψηφιστεί τα προαπαιτούμενα

Βούτσης: «Πρόωρες Εκλογές; Αποκλείεται!»

Έως τις 14 Ιουνίου θα πρέπει να έχουν ψηφιστεί τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης, ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της 21ης Ιουνίου, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Όπως διευκρίνισε, θα πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει το συνολικό «πακέτο» και θα συζητηθεί με την διαδικασία του επείγοντος στις επιτροπές και στην Ολομέλεια.

Στο ερώτημα αν η Βουλή θα ανοίξει κανονικά την 1η Οκτωβρίου με αφορμή τα όσα γράφονται και λέγοντα περί πρόωρων εκλογών ο κ Βούτσης  ήταν κατηγορηματικός, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:  «Θα ανοίξουμε και αποκλείω εκλογές μέσα στο 2018».

Ο πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε επίσης ότι φέτος το καλοκαίρι η Ολομέλεια θα λειτουργήσει με 3 Θερινά Τμήματα, 20 ημερών το καθένα. Θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την 1η Οκτωβρίου, οπότε θα ανοίξει η Ολομέλεια για την τέταρτη και τελευταία Σύνοδο της Βουλής. Ξεκαθάρισε ότι σε αυτά τα θερινά τμήματα δεν πρόκειται να έρθουν σοβαρά νομοσχέδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top