Hλίας Κασιδιάρης: Σαν τον playboy της ακροδεξιάς συστήνεται από τουρκικό κανάλι

Αγιογραφία του κάνει η τουρκική τηλεόραση

Μια τουλάχιστον περίεργη χρονική συγκυρία επέλεξε το τουρκικό κρατικό κανάλι TRT για να διαφημίσει τον Ηλία Κασιδιάρη, σαν τον… playboy της ελληνικής άκρας Δεξιάς. Στο video - αγιογραφία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δεν ρωτήθηκε για κανένα από τα εγκλήματα για τα οποία δικάζονται στελέχη του κόμματος.

Μαύρο γυαλί, λευκό πουκάμισο, ύφος αποφασιστικό. Ότι πρέπει για να συστήσεις ένα βουλευτή σαν play boy και να λειάνεις τις γωνίες της ακροδεξιάς ρητορικής του.

Το γιατί το κρατικό τουρκικό κανάλι επέλεξε αυτή τη στιγμή για να προβάλει το video αφιέρωμα στον Κασιδιάρη είναι άγνωστο. Όπως επίσης , ανεξήγητο είναι γιατί του έδωσε βήμα για προπαγάνδα , χωρίς κανένα αντίλογο.

Ο δημοσιογράφος ψέλλιζε τις ερωτήσεις και ο Κασιδιάρης απαντούσε ό,τι ήθελε. Ακόμη και ότι τα ναζιστικά σύμβολα του κόμματος του, είναι …αρχαίος πολιτισμός.

 «Δεν είναι σβάστιγγες, είναι σύμβολα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού»

Η πιο …δύσκολη ερώτηση που δέχτηκε, ήταν για τις επιθέσεις στους μετανάστες.

Δεν ρωτήθηκε για κανένα από τα εγκλήματα για τα οποία δικάζεται η Χρυσή Αυγή

Από τη συνέντευξη έλειπαν ερωτήσεις για τη δολοφονία του Φύσσα, τα τάγματα εφόδου, τους ναζιστικούς χαιρετισμούς. Ο δημοσιογράφος «ξέχασε» να τα ρωτήσει. Όπως και ο βουλευτής, τουλάχιστον στο απόσπασμα που μεταδόθηκε, ξέχασε τις πύρινες δηλώσεις για τον Ερτογάν ή τους μουσουλμάνους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Στο video του TRT ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν μες στην ευγένεια. Τέτοια αγιογραφία του έκαναν. Μην χαλάσει και το κλίμα…

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top