Ξέσπασμα Αβραμόπουλου: Αλητήριοι και κουκουλοφόροι πίσω από τις κατηγορίες

Στο θέμα για τον μοριακό έλεγχο για τον ιό HIV τονίζει πως υπήρξε διακομματική επιτροπή της Βουλής

«Σήμερα έλαβα γνώση της ατεκμηρίωτης και διάτρητης δικογραφίας . Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρόκειται για σκευωρία χωρίς προηγούμενο που σε καμία χώρα της Ε.Ε. δεν θα ευσταθούσε. Μόνο νοσηρά μυαλά θα μπορούσαν να την εμπνευστούν» είπε ο κ. Αβραμόπουλος, μιλώντας στο δελτίο του ΑΝΤ1 την Τετάρτη.

Ο Επίτροπος Μετανάστευσης είπε πως στα εμβόλια της γρίπης η τιμή καθορίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και η ποσότητα καθορίστηκε κατόπιν συμβουλών και συνεννοήσεων από επιστημονική επιτροπή.

Αναφορικά με το θέμα του μοριακού ελέγχου αίματος για τον ιό HIV, όπου ένας από τους μάρτυρες ισχυρίζεται ότι ο κ. Αβραμόπουλος πήρε μίζες, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η απόφαση ελήφθη διακομματικά από τη Βουλή, και μάλιστα για πρώτη φορά!

«Αντί να διενεργήσει τον διαγωνισμό το υπουργείο Υγείας ή το υπουργείο Ανάπτυξης , κάτι που δεν ξέρουν αυτοί οι συκοφάντες, εισηγήθηκα και πέρασε νόμος με τον οποίο συνεστήθη διακομματική επιτροπή της Βουλής, για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, που διενήργησε τον διαγωνισμό για τον μοριακό έλεγχο και στο τέλος με βάση τις αποφάσεις αυτές προχωρήσεις. Άρα αυτό που λέει, όχι μόνο δεν στέκει, αλλά είναι συκοφαντία. Αυτό που δεν ξέρει αυτός ο αλητήριος είναι ότι δεν ήταν το υπουργείο, αλλά η βουλή. Ας κατηγορήσει λοιπόν ευθέως τη Βουλή» είπε.

«Ολόκληρος ο δημόσιος βίος του τόπου διασύρεται διότι όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοί μου τα ίδια αντιμετωπίζουν. Εικασίες είναι. Έχετε δει να καταρτίζεται δικογραφία με εικασίες; Όσα σας είπα σβήνουν κάθε υποψία και φέρνουν προ των ευθυνών τους και εκείνους που είναι αρμόδιοι» κατέληξε ο Επίτροπος Μετανάστευσης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top