H στιγμή που συγκίνησε στο συνέδριο της ΝΔ για τον Δ. Σιάχο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Η αναφορά του Ν. Κωστόπουλου στο στέλεχος του κόμματος που πάλεψε με τον καρκίνο

Συγκινητική ήταν η αναφορά στο 11ο  Συνέδριο της ΝΔ του  Γραμματέα Κοινωνικών Φορέων Νίκου Κωστόπουλου στο στέλεχος της ΝΔ  Δημήτρη Σιάχο που έφυγε το καλοκαίρι από την ζωή,  «παράδειγμα αγωνιστή που έδωσε τη μάχη μέχρι το τέλος, και μαθήματα σε όλους», όπως είπε χαρακτηριστικά

Ανέφερε συγκεκριμένα ο Ν.Κωστόπουλος για τον Δ.Σιαχο:

«Από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, την οποία είχε το θάρρος να μοιραστεί δημοσίως, έφυγε τον Ιούλιο σε ηλικία 44  ετών. Είχε δημιουργήσει πλατφόρμα δικτύωσης κατά του καρκίνου. Ήταν μαχητής μέχρι το τέλος. Έπασχε από καρκίνο, αλλά με δύναμη και αισιοδοξία αντιμετώπιζε την ασθένεια και συνεχώς προσπαθούσε όχι να πάρει αλλά να προσφέρει εκείνος δύναμη σε όσους το χρειάζονταν και το είχαν ανάγκη. Για το λόγο αυτό είχε δημιουργήσει τη διαδικτυακή πλατφόρμα wincancer.gr στην οποία είχε πολύ πλούσια δραστηριότητα, ενώ απαριθμούνται σε χιλιάδες οι φίλοι της αντίστοιχης σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».   

Με συντονιστή τον Νίκο Κωστόπουλο, οι σύνεδροι της ΝΔ  συζήτησαν για τις «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της Οικογένειας» αλλά και για  την  "Παροχή αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη μέσω ενός σύγχρονου και διαφανούς πλαισίου για τον εθελοντισμό".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top