Δυσαρέσκεια Bούτση για την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής!

Για «έκπληξη» κάνουν λόγο «κύκλοι» του Προέδρου του Κοινοβουλίου

Δυσαρέσκεια Bούτση για την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής!

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε, μέσω «κύκλων», ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σχετικά με την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους, του Κοινοβουλίου, η οποία εμφανίζεται ότι «προσγείωσε» στην δυσάρεστη οικονομική πραγματικότητα την κυβέρνηση,  σε μία ημέρα «πανηγυρισμών» για την συμφωνία με τους θεσμούς.      

Κύκλοι  του προέδρου της Βουλής κάνουν  λόγο για «έκπληξη» και διατυπώνουν  υπαινιγμούς για το Γραφείο Προϋπολογισμού, του οποίου προΐσταται ο κ. Π. Λιαργκόβας.      

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν:

«Έκπληξη και δυσαρέσκεια προκαλεί η δημοσιοποίηση της τριμηνιαίας έκθεσης του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής και μάλιστα την ημέρα που έκλεισε η συμφωνία με τους θεσμούς, η οποία δημιούργησε ένα θετικό κλίμα στην οικονομία. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα spread σήμερα πέφτουν λόγω του κλεισίματος της συμφωνίας,  ενώ στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που δημοσιοποιήθηκε αναφέρονται άλλα στοιχεία και εκτιμήσεις. Σε αυτήν δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι τρέχουσες εξελίξεις μετά τη συμφωνία, δημιουργείται αρνητικό κλίμα και απηχεί απόψεις που ακούγονται από πλευρές της αντιπολίτευσης».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top