Και ο Τόσκας εισέπραξε την 13η σύνταξη!

Όπως και ο βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης

Και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας εισέπραξε το έκτακτο βοήθημα  το οποίο καταβλήθηκε στους συνταξιούχους την περίοδο των εορτών!

Όπως ανέφερε ο πολιτικός συντάκτης του Star Πέτρος Μποτσαράκος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διευκρινίζουν ότι αμέσως μόλις διαπίστωσε πως  έλαβε το επίδομα,  ο κ. Τόσκας επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ και επανακατέθεσε το βοήθημα.

Συμπληρώνουν πάντως ότι ειδοποίηση ότι πιστώθηκε στον λογαριασμό του δεν έλαβε ποτέ και ότι όταν έγινε γνωστό το ζήτημα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Μάκη Μπαλαούρα, έλεγξε τον λογαριασμό του και  διαπιστώνοντας τη διαφορά, κατέθεσε τα χρήματα την αμέσως επόμενη ημέρα.

Την 13η σύνταξη εισέπραξε και ο βουλευτής της ΝΔ  Σάββας Αναστασιάδης, με την προσθήκη  του οποίου ανέρχονται ήδη στους 6 συνολικά οι βουλευτές στους οποίους καταβλήθηκε.  Όπως δήλωσε μάλιστα ο κ. Αναστασιάδης, χρειάστηκε να πληρώσει και δικαστικό κλητήρα, για να επιστρέψουν μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων τα χρήματα στο Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ο συνολικός αριθμός των βουλευτών που έχουν εισπράξει τελικά το βοήθημα, ανέρχεται περίπου στους 20!        

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top