Νέο χτύπημα από Καραγιαννίδη: Βέλη κατά Μουζάλα και Τόσκα για το προσφυγικό!

«Το μεταναστευτικό, παρά το σημαντικό έργο αρχικά, δεν πάει καλά» - Επιβεβαιώνει το ρήγμα ανάμεσα σε Μαξίμου και Τσακαλώτο

Βέλη κατά του Γιάννη Μουζάλα και του Νίκου Τόσκα εξαπέλυσε ο Χρήστος Καραγιαννίδης, μία ημέρα μετά το «χτύπημα» με τη δήλωση για τις καταλήψεις.

«Το μεταναστευτικό, παρά το σημαντικό έργο αρχικά, δεν πάει καλά. Έχουμε συνεχώς προβλήματα που κάποτε πλήττουν και τον πυρήνα της Αριστεράς. Υπάρχουν, προφανώς, ευθύνες υπουργών γιατί τα υπουργεία δεν διοικούνται με αυτόματο πιλότο» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην «Αυγή», χωρίς να πει ευθέως τα ονόματα των υπουργών Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη.

Μάλιστα, είπε πως «αυτές οι κριτικές γίνονται διατασικά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ» και πως «θα πρέπει από αύριο να βρούμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό».

«Επίσης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το πρόβλημα είναι ότι πρώτον δεν έχει απομονώσει συμπεριφορές που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεύτερον δεν φαίνεται να έχουν πειραχθεί καθόλου οι χρυσαυγίτικες ομαδοποιήσεις μέσα στα σώματα ασφαλείας. Και αυτά τα θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι μόνο με διοικητικό τρόπο αλλά και με αλλαγή της κουλτούρας» πρόσθεσε ο βουλευτής Δράμας.

Ο κ. Καραγιαννίδης υπογράμμισε πως η σχέση κοινωνίας-ΣΥΡΙΖΑ έχει διαταραχθεί και προειδοποίησε πως «εάν δίνουμε παραδείγματα που πληγώνουν την αξιοπρέπεια της Αριστεράς έτσι όπως οικοδομήθηκε τα τελευταία εκατό χρόνια, θα συνεχίσουμε να διαταράσσουμε τη σχέση μας με την κοινωνία».

Τέλος, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε… και είδηση, επιβεβαιώνοντας πως υπάρχει ρήγμα ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που ξεκίνησε από την επικοινωνιακή διαχείριση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου.

«Συντάσσομαι με τον Ευκείδη και στο να μη λέμε μεγάλα λόγια. Πρέπει να δούμε που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση και να μην προλέγουμε για πράγματα που μπορεί και να συμβούν. Δυστυχώς το έχουμε κάνει αυτό στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι σε μία συμφωνία που θα είναι συμβιβασμός, όπως είναι όλες οι συμφωνίες από τον Αύγουστο του 2015, θα χάσουμε πράγματα» είπε ο κ. Καραγιαννίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top