Πολιτική θύελλα για τη δήλωση Ζουράρι- Ο υφυπουργός εμμένει στην άποψη του

Πέρασε στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποίησε μια φράση καθ’ υπερβολή και πως όσοι αντέδρασαν είναι ηλίθιοι

Πολιτική θύελλα έχει προκαλέσει η δήλωση του Κώστα Ζουράρι, ότι και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Μάλιστα παρά τις αντιδράσεις, ο υφυπουργός Παιδείας εμμένει στην άποψή του.

«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μη μας πάρουν» είπε ο υφυπουργός Παιδείας, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

Η δήλωση του υφυπουργού παιδείας σοκάρει και παράλληλα παγώνει όσους βρίσκονται στην συνέντευξη τύπου στο υπουργείο παιδείας. 

«Άκουσα τον Ζουράρι να λέει ότι δεν πειράζει να πάρουν και μερικά νησιά. Έχετε καταλάβει ότι είστε κυβέρνηση» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η αναφορά του υφυπουργού παιδείας για τα νησιά έφερε στη συνέχεια χιονοστιβάδα αντιδράσεων. Με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εξαπολύουν επίθεση.

Το ΠΑΣΟΚ κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει θέση. «Μήπως ο Υφυπουργός των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και εκλεκτός των κ.κ. Τσίπρα-Καμμένου έχει χάσει τα μυαλά του και προβλέπει ανέμελα και χωρίς αιδώ ότι “Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει”;

Υ.Γ. Μήπως ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος πρέπει να πάρει θέσει για τα λεγόμενα του κ. Υφυπουργού; Ή πάλι θα εξευτελίζεται δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα;»

Το ΠΟΤΑΜΙ σχολίασε: «Δεν παίρνουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα του κ.Ζουράρι. Το μόνο που αποδεικνύουν είναι την ελαφρότητα κάποιων που ο κ.Τσίπρας έκανε υπουργούς για να κυβερνήσουν τη χώρα»

Ο υφυπουργός ωστόσο αμέσως μετά τις αντιδράσεις, πέρασε στην αντεπίθεση. Υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε μια φράση καθ’ υπερβολή και πως όσοι αντέδρασαν είναι ηλίθιοι.

«Όπως καταλαβαίνει και η κουτσή Μαρία, εκτός από μερικούς δημοσιογράφους, οι οποίοι ή λόγω ιδιοτέλειας είτε λόγω σαχλαμάρας κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Ο Ζουράρις δεν θα μπορούσε παρά να τα πει αυτά και δεν μπορούσε να εννοεί αυτά που εννόησε ο δημοσιογράφος» σχολίασε στον Real FM o υφυπουργός.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Ζουράρι προκάλεσαν θύελλα και στο διαδίκτυο, με τα tweets να διαδέχονται το ένα το άλλο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top