Βαρβιτσιώτης προς κυβέρνηση: Εφαρμόστε τις προτάσεις της ΝΔ για τη διαχείριση του προσφυγικού

"Όπως και όλοι οι Έλληνες, είμαστε και εμείς συγκλονισμένοι για το τραγικό συμβάν στη Μόρια"

Την θλίψη του για το τραγικό συμβάν στη Μόρια της Λέσβου εξέφρασε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κάλεσε την κυβέρνηση να υιοθετήσει το εθνικό σχέδιο της ΝΔ για τους πρόσφυγες ενώ τόνισε πως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν ζητά την παραίτηση των αρμοδίων όπως κάποιοι έσπευδαν να ζητήσουν κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Η ανακοίνωση του Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το τραγικό συμβάν στη Μόρια της Λέσβου. Όπως και όλοι οι Έλληνες, είμαστε και εμείς συγκλονισμένοι.

Εμείς δεν ζητάμε παραιτήσεις, όπως κάποιοι έσπευδαν να ζητήσουν κατά το πρόσφατο παρελθόν, επιχειρώντας να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη από τέτοια δραματικά γεγονότα.

Ζητάμε, όμως, από την Κυβέρνηση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ενώπιον του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών. Και, εφόσον - όπως αποδεικνύεται - δεν έχει, να υιοθετήσει το Εθνικό Σχέδιο Δράσης που έχει καταθέσει, από τις αρχές Ιουνίου, η Νέα Δημοκρατία για τη διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού προβλήματος».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top