Την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα στείλει ο Κουμουτσάκος στον Τζανακόπουλο!

«Κανείς δεν ακούει τα ψέματα και τις συκοφαντίες της κυβέρνησης» απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα στείλει ο Κουμουτσάκος στον Τζανακόπουλο!

«Κανείς δεν ακούει τα ψέματα και τις συκοφαντίες. Γι’ αυτό, οι επιθέσεις του κυβερνητικού Εκπροσώπου είναι άσφαιρες» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος «εγκαινιάζοντας» την αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα το πρώτο briefing των πολιτικών συντακτών.


Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ πρόσθεσε ότι θα του στείλει την… ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, απαντώντας προφανώς στα υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Παρά το ότι συνειδητά διαστρέβλωσε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, του στέλνουμε την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Δ.Ε.Θ., ώστε να μην έχει πια κανένα άλλοθι. Κανείς δεν ακούει τα ψέματα και τις συκοφαντίες. Γι’ αυτό, οι επιθέσεις του κυβερνητικού Εκπροσώπου είναι άσφαιρες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

O εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε επίσης: «Ο εκπρόσωπος μιας Κυβέρνησης, αποκομμένης από την κοινωνία, που εξαπάτησε εργαζομένους, συνταξιούχους, μικρομεσαίους, επιχειρηματίες, νέους και ανέργους, ισχυρίστηκε σήμερα ότι όλα πάνε καλά.Επιμένουν να μην ακούν την αγανάκτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, που δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τον κ. Τσίπρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top