Λοβέρδος σε Παππά: «Είστε σε πανικό- Θα έπρεπε να είχατε υποβάλει την παραίτησή σας»

"Νομίσατε, επειδή αυξήθηκε η δύναμη σας ξαφνικά, ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα" επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Αιχμηρός στο λόγο του ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες, το νόμο Παππά και τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Μάλιστα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, να παραιτηθεί.

«Κύριε υπουργέ είστε σε πανικό. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σας, αλλά νομίσατε, επειδή αυξήθηκε η δύναμη σας ξαφνικά, ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Και με τη Δικαιοσύνη και με τη Βουλή και με την Εκτελεστική λειτουργία. Αν είχατε υποβάλλει την παραίτησή σας, δεν θα είχατε την ανάγκη να δικαιολογείτε τον εαυτό σας κάθε μέρα. Να προσπαθείτε να περισώσετε το πολιτικό σας κεφάλαιο λέγοντας “4 θα μείνουν οι άδειες, αυτ�� θα είναι η πρόταση της κυβέρνησης” όταν σας αδειάζουν όλοι» επισήμανε ο Ανδρέας Λοβέρδος και συμπλήρωσε:

«Η παραίτηση εκτονώνει τις εντάσεις. Ακόμα και αν δεν τη δεχτεί ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός έχει κάνει την υποχρέωση του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top