Μηνύει τη Γεροβασίλη και ΜΜΕ ο Σαμαράς για τη λίστα Λαγκάρντ

«Για όσα εν γνώση τους, ψευδή και συκοφαντικά, έγραψαν και είπαν σε βάρος του»

Μήνυση και αγωγή εναντίον της Όλγας Γεροβασίλη και όσων ΜΜΕ αναπαρήγαγαν δημοσιεύματα που συνέδεαν συγγενικά του (όπως αναφερόταν) πρόσωπα στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, υποβάλει ο Αντώνης Σαμαράς.

«Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα υποβάλει άμεσα μηνύσεις και αγωγές εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Παραπολιτικά, Κουτί της Πανδώρας και Δημοκρατία) για όσα εν γνώση τους, ψευδή και συκοφαντικά, έγραψαν και είπαν σε βάρος του» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι στο δημοσίευμα των Παραπολιτικ��ν, γινόταν λόγος για φάκελο-φωτιά για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων, στον οποίο περιέχεται και το όνομα του Ιωάννη Παγίδα, πεθερού του αδελφού του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρου.

«Σημερινά δημοσιεύματα συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου, έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα» είχε τονίσει -μεταξύ άλλων- η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top