Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη ο Καπερνάρος; Δείτε τι είπε ο δικηγόρος!

Μέσω twitter απάντησε στα δημοσιεύματα

Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη ο Καπερνάρος; Δείτε τι είπε ο δικηγόρος!

​Τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει σε νέο κομματικό σχηματισμό σχολίασε μέσω twitter o γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού, Βασίλης Καπερνάρος.

«Επειδή και αυτό το Σαββατοκύριακο γράφτηκαν πολλά για τον ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς, προτείνω να μην προτρέχουν όσοι γράφουν ή όσοι διαδίδουν» έγραψε ο κ.Καπερνάρος.

βιλλ.jpg

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν από το Σαββατοκύριακο τον γύρο του διαδικτύου, ο Γ. Καρατζαφέρης, ο Τ. Μπαλτάκος , ο Φ. Κρανιδιώτης και άλλα στελέχη της Δεξιάς που έχουν μείνει χωρίς κομματική στέγη ετοιμάζουν κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κ.Καρατζαφέρης μάλιστα έχει χαρακτηρίσει το νέο κόμμα «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς», καθώς θα οργανωθεί με βάση το μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου των συνιστωσών και θα υπαχθούν σ’ αυτό υφιστάμενα κόμματα, κινήσεις, οργανώσεις και στελέχη που θα προέρχονται αποκλειστικά από το χώρο της Δεξιάς και της ακροδεξιάς.

Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, το επικρατέστερο μάλιστα όνομα για το νέο κόμμα είναι Εθνικός Ορθόδοξος Συνασπισμός, ΕΘΝ.Ο.Σ, παρ’ όλ’ αυτά παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι επικεφαλής και ποιο ρόλο θα έχει ο Φράγκος Φραγκούλης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top