«Θόρυβος» σε διαδίκτυο και social media: Είπε και ο Καμμένος τα Σκόπια… «Μακεδονία»;

Δείτε το βίντεο με συνέντευξή του τον Ιανουάριο…

«Θόρυβος» έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο και τα social media, σχετικά με συνέντευξη του αρχηγού των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στις 25 Ιανουαρίου φέτος, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega, στην οποία φέρεται από ορισμένους να αποκαλεί και ο ίδιος την FYROM με το όνομα «Μακεδονία»!
Κατ΄ άλλους πάντως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, καθώς το νόημα της αναφοράς του υπουργού Εθνικής Άμυνας, με αφορμή το ερώτημα που θέτει σχετικά με την στάση που θα κρατήσει ο νέος αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στα αποκαλούμενα «εθνικά θέματα», είναι ακριβώς το αντίθετο.
Στο βίντεο (που έχει αναρτηθεί και στο κανάλι των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο youtube), ακούγεται o κ. Καμμένος να αναφέρει επί λέξει στις σχετικές αναφορές του:
«Στο θέμα της Μακεδονίας ο κ. Μητσοτάκης τι θα κάνει; Θα θυμίσει το παλιό, ότι θα ξεχάσουμε τη Μακεδονία σε λίγα χρόνια;» …
«Οι θέσεις που έχει πάρει μέχρι τώρα είναι ναι στο σχέδιο Ανάν, ναι να βρούμε σύνθετο όνομα για τη Μακεδονία, θα δούμε σε άλλα θέματα με την Τουρκία υπέρ ποιανής πολιτικής είναι».
Υπάρχουν πάντως και αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο κ. Καμμένος, προφανώς κατά λάθος και στη ρύμη του λόγου του, αποκαλεί όντως τη FYROM σαν «Μακεδονία», αλλά αναρωτιούνται προς τι τότ�� η εντονότατη κριτική του στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, αν και οι αφορμές είναι όντως διαφορετικές.
��εν λείπουν πάντως και οι «θεωρίες συνωμοσίας», σύμφωνα με τις οποίες η έκταση που έλαβε εις βάρος του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο διαδίκτυο και στα social media η συγκεκριμένη συνέντευξη, αποτελεί «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» από φίλους του… ΣΥΡΙΖΑ, για την αντίδρασή του στη δήλωση του κ. Μουζάλα!
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top