Παπαδημούλης κατά Μητσοτάκη: Χτυπά τον Τσίπρα με τη λάσπη της Ειδομένης

Κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ για μικροκομματικά οφέλη

Παπαδημούλης κατά Μητσοτάκη: Χτυπά τον Τσίπρα με τη λάσπη της Ειδομένης

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την επίσκεψή του στην Ειδομένη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Αντί ο Μητσοτάκης να σχεδιάζει να πάει στην Ειδομένη για να χρησιμοποιήσει τη λάσπη της Ειδομένης για να χτυπήσει τον Τσίπρα, να συμβάλει σ΄ αυτό το πράγμα σε ευρωπαϊκό μέτωπο» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Πρακτορείο FM.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν σέβεται την πρόσφατη συμφωνία και το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών και τον κάλεσε «να μη σύρεται στη γραμμή Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη».

Ο ίδιος χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη «ντροπή και αποτυχία της ενωμένης -μέσα σε πολλά εισαγωγικά- Ευρώπης» και υπογράμμισε πως κρατά μικρό καλάθι για τη Σύνοδο Κορυφής.

«Όσες χώρες-μέλη της ΕΕ καταφεύγουν σε μονομερείς ενέργειες και θέλουν μια Ευρώπη αλά καρτ -να παίρνουν επιδοτήσεις για τα αγροτικά προϊόντα, να παίρνουν λεφτά από τα κοινοτικά ταμεία για έργα αλλά να μη δέχονται ούτε έναν πρόσφυγα- πρέπει να υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπει το άρθρο 7 της ευρωπαϊκής συνθήκης» σημείωσε, υπενθυμίζοντας ότι με αυτή τη θέση συντάσσονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τέλος, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στην άνοδο της κεντροδεξιάς στις γερμανικές εκλογές, επισημαίνοντας ότι οι ευρωπαϊκές ηγεσίες «δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι δεν θα απολογηθούν στους δημοσκόπους αλλά στην ιστορία διότι αν η Ευρώπη συνεχίσει έτσι στο προσφυγικό, θα κινδυνεύσει με μία τεράστια διαλυτική κρίση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top