Οι βολές Βερναδάκη κατά Άδωνι και η «πληρωμένη» απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ

«Το πρωί ήταν στα κανάλια αλλά στη Βουλή δεν τον βλέπω» - «Μόλις προσγειώθηκα από Βρυξέλλες και λέει ότι με είδε. Πώς να τον πω τώρα;»

Οι βολές Βερναδάκη κατά Άδωνι και η «πληρωμένη» απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ

Βολές κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Χριστόφορος Βερναδάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναζήτησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ λέγοντας ότι αν και το πρωί ήταν στα κανάλια, δεν έδωσε το παρών στη Βουλή.

«Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεν ήρθε σήμερα όλη μέρα. Δεν ξέρω που βρίσκεται αλλά στα κανάλια ήταν το πρωί. Του είχα ζητήσει να μου δώσει τις αξιολογήσεις που επικαλέστηκε ότι υπήρχαν με καταχρηστικές βαθμολογίες στους δημοσίους υπαλλήλους αλλά δεν έχει εμφανιστεί καν στη Βουλή. Καλή πολιτική» είπε ο κ. Βερναδάκης.

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη ήρθε μέσω του twitter με τον ίδιο να γράφει μετά από κάποιες ώρες: «Μόλις προσγειώθηκα από έκτακτο ταξίδι στις Βρυξέλλες, ο κ. Βερναρδάκης είπε ότι με είδε στα κανάλια σήμερα και όχι στη Βουλή... Πώς να τον πω;».

φψψ.jpg
Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανήρτησε και δύο φωτογραφίες με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια του, όπου φαίνεται πως έφυγε το πρωί της Τετάρτης στις 8.30 και επέστρεψε την ίδια μέρα τα μεσάνυχτα.

adon.jpg
adon2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top