Η απάντηση των καναλιών στον Αλεξιάδη για τα χρέη: Γιατί πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα;

Πηγές της ΕΙΤΗΣΕΕ καλούν τον υπουργό να σταματήσει να παραπλανά τη Βουλή με μισές αλήθειες

Η απάντηση των καναλιών στον Αλεξιάδη για τα χρέη: Γιατί πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα;

Για το θέμα των χρεών των καναλιών στο Δημόσιο επανατοποθετήθηκε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης στη Βουλή.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου, ο κ. Αλέξιάδης τόνισε πως τα κανάλια χρωστούν περίπου 35,5 εκ. ευρώ για την περίοδο 2009-2015, επικαλούμενος στοιχεία από έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Λίγο μετά, όμως, ο ίδιος διέψευσε… τον εαυτό του, λέγοντας ότι η δημοσιοποίηση και η κατάθεση των στοιχείων δεν σημαίνει ταυτόχρονα και ότι δεν έχουν εξοφληθεί ή είναι αρρύθμιστα τα χρέη αυτά. Με λίγα λόγια, είπε ότι τα κανάλια χρωστούν αλλά... μπορεί και όχι!

«Εμείς δεν λέμε ούτε ότι όλα είναι αρρύθμιστα ούτε ότι δεν εξυπηρετούνται. Πιθανά πολλά από τα χρέη να είναι ρυθμισμένα, σε δικαστική εξέλιξη ή σε άλλες διαδικασίες» τόνισε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών!

Η απάντηση των καναλιών στον Αλεξιάδη για τα χρέη: Γιατί πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα;

Όπως είναι φυσικό, η τοποθέτηση του κ. Αλεξιάδη προκάλεσε εύλογα ερωτήματα.

«Αφού, λοιπόν, οι οφειλές αυτές μπορεί να είναι ρυθμισμένες, γιατί αναφέρεται σ’ αυτές;» αναρωτιούνται χαρακτηριστικά πηγές της ΕΙΤΗΣΕΕ.

Οι ίδιες πηγές, επισημαίνουν πως ο κ. Αλεξιάδης παραδέχεται μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ότι πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, «αξιοποιώντας και πάλι τη γνωστή τακτική του, αυτή της μισής αλήθειας».

«Καλό θα ήταν ο κ. Υπουργός να σταματήσει να παραπλανά την Ελληνική Βουλή γιατί τις τακτικές του τις αποκάλυψε σήμερα ο ίδιος, εκθέτοντας τόσο τον εαυτό του όσο και την Κυβέρνηση» καταλήγουν οι κύκλοι της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top