Απίστευτα πυρά Τόσκα κατά Σφακιανάκη: «Καπρίτσια δεν χωρούν-Υπερέβη τα όρια»

"Δεν με ενδιαφέρει τι θέλει-Υπάρχουν κι άλλοι με προσφορά που δεν φαίνονται"

Απίστευτα πυρά Τόσκα κατά Σφακιανάκη: «Καπρίτσια δεν χωρούν-Υπερέβη τα όρια»

​Πρωτοφανή επίθεση στον Μανώλη Σφακιανάκη εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Πρώτη Γραμμή».

Ο υπουργός καταλόγισε στον κ.Σφακιανάκη καπρίτσια, κατηγορώντας τον ότι είχε υπερβεί τα όρια.

Πιο συγκεκριμένα, φανερά ενοχλημένος ο κ.Τόσκας δήλωσε ότι «χθες είχα πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ, δεν ήταν η κύρια ενασχόλησή μου το θέμα του κ. Σφακιανάκη... Με τον κ. Τσίπρα επικοινωνήσαμε, και ασχοληθήκαμε με πολλά άλλα θέματα όπως το προσφυγικό και το άνοιγμα του Προμαχώνα».

«Σε οργανωμένα σύνολα, όπως η ΕΛΑΣ και οι Ένοπλες Δυνάμεις καπρίτσια δεν χωρούν... Δεν υπάρχουν προσωποπαγείς θέσεις, δεν μπορεί να μένει κάποιος 20 χρόνια σε μια θέση, ούτε αποκτά ιδιοκτησιακά δικαιώματα λόγω της παραμονής ή και της προσφοράς του, πρέπει να σέβεται τους κανόνες... Υπάρχουν κι άλλοι με προσφορά που δεν φαίνονται, νέα παιδιά με τεράστιες γνώσεις και δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και καλό θα ήταν να τους δοθεί» ανέφερε ο κ.Τόσκας.

«Προφανώς ε��χε υπερβεί τα όρια όσον αφορά στην χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια για την προβολή του συγκεκριμένου ατόμου... Μεγάλη η πρόσφορα του, αλλά πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους να αναδειχθούν» τόνισε.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κομματικής απόχρωσης είναι, με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά, να γίνεται σεμνά να αναδεικνύεται το σύνολο, και όχι τόσο το άτομο (...) Δεν με ενδιαφέρει αν δέχθηκε τη νέα θέση. Δεν με απασχολεί τι δέχεται ο καθένας, είναι πολύ καλή θέση» διεμήνυσε μάλιστα ο υπουργός.

Σύμφωνα με το Νίκο Τόσκα «ο κ.Σφακιανάκης είναι υποστράτηγος, δεν μπορεί να μένει σε μια θέση σε όλους τους βαθμούς, επειδή αυτό ξέρει, είναι θέμα ιεραρχίας. Είναι θέμα υπηρεσια��ό».

Έκανε δε λόγο για κάποιους που τον υποστηρίζουν, αναφερόμενος σε «πολιτική σκοπιμότητα, ανάδειξη του μικρού και υπόκρυψη του μεγάλου».

Υπενθυμίζουμε ότι η φόρμουλα που βρέθηκε συγκεκριμένα για να παραμείνει στον ίδιο τομέα ουσιαστικά ο κ.Σφακιανάκης, είναι η τοποθέτησή του ως βοηθού επιτελάρχη και επόπτη Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με νέα απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top