Φλαμπουράρης σε δημάρχους Παιονίας και Δέλτα: Συζητάμε εναλλακτικές προτάσεις για τα hotspots

«Σε κάθε περίπτωση ισχύει η δέσμευση της κυβέρνησης για ολοκλήρωση των κέντρων ως τις 15 Φεβρουαρίου»

Το μήνυμα ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να αποδεχθεί εναλλακτικές προτάσεις των δημοτικών αρχών και τοπικών κοινωνιών σχετικά με τη χωροθέτηση των κέντρων μετεγκατάστασης έστειλε στους δημάρχους Παιονίας και Δέλτα, Χρήστο Γκουντενούδη και Ευθύμη Φωτόπουλο αντίστοιχα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης στη συνάντηση που είχε μαζί τους, παρουσία και του κοινοβουλε��τικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελου.

Σύμφωνα με το γραφείο του υπουργού Επικρατείας, ο κ. Φλαμπουράρης ξεκαθάρισε ότι η μόνη προϋπόθεση είναι οι όποιες αντιπροτάσεις να πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια και να υπάρχουν οι σχετικές βεβαιώσεις παραχώρησης.

«Σε κάθε περίπτωση ισχύει στο ακέραιο η δέσμευση της κυβέρνησης για ολοκλήρωση των κέντρων υποδοχής και καταγραφής καθώς και των κέντρων μετεγκατάστασης μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά. Εφόσον, όμως, οι δημοτικές αρχές υποδείξουν εναλλακτικούς χώρους, τα κέντρα μετεγκατάστασης θα μεταφερθούν στους νέους χώρους το συντομότερο δυνατό» σημείωσε ο κ. Φλαμπουράρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top