Αναβρασμός στην κυβέρνηση: «Να διαβάζουν τα non paper όσοι κάνουν δηλώσεις» λέει ο Κουίκ!

«Οι θεσμοί πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους, δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι η ιστορία»

Αναβρασμός στην κυβέρνηση: «Να διαβάζουν τα non paper όσοι κάνουν δηλώσεις» λέει ο Κουίκ!

Αναβρασμός επικρατεί στο Μαξίμου σχετικά με τις τοποθετήσεις βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τα μέτρα και τις διαπραγματεύσεις, όπως φαίνεται από τα όσα δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», ο υφυπουργός Επικρατείας κάλεσε τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ «να βγαίνουν διαβασμένοι στα κανάλια» και πρόσθεσε: ��Να ανοίγουν το πρωί τον υπολογιστή τους και να διαβάζουν τα non papers, που στέλνει η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου, ο Θοδωρής Μιχόπουλος για παράδειγμα. Να διαβάζουν τις δηλώσεις, τις οποίες κάνουν οι πολιτικοί μας αρχηγοί, να διαβάζουν τις εξελίξεις! Δεν μπορεί να βγαίνουν ανενημέρωτοι, “μουδιασμένοι” και να μην ξέρουν τι να απαντήσουν. Αυτό δεν συνιστά υπεύθυνη θέση σε μια τέτοια εποχή!».

O κ. Κουίκ κάλεσε στη συνέχεια τους τρεις θεσμούς να τα βρουν μεταξύ τους, λέγοντας ότι «το ΔΝΤ ανακατατεύει πάλι την τράπουλα και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ιστορία», ενώ χαρακτήρισε την ελληνική πρόταση «κατά πολύ καλύτερη από τα αντίστοιχα μέτρα τα οποία εφάρμοζε από πέρσι και θα εφάρμοζε με το e-mail Χαρδούβελη η προηγούμενη κυβέρνηση».

Ο ίδιος, επεσήμανε ότι όπως προέκυψε και από τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, «η όποια συμφωνία πρέπει να συνδεθεί και με κάτι ισχυρό που να αφορά τη ρύθμιση του χρέους».

Τέλος, για το θέμα του ΦΠΑ στα νησιά είπε ότι δεν υπάρχει αντίθεση με την κυβέρνηση και πως ο κ. Παππάς σε συνομιλία του με τον κ. Καμμένο τον διαβεβαίωσε ότι το θέμα έχει φύγει από την ατζέντα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top