The Times: «Η Μπέτυ θα χωρίσει τον Τσίπρα αν υποχωρήσει στην Ευρώπη»

Έτσι φέρεται να είπε ο Τσίπρας στον Φ. Ολάντ

The Times: «Η Μπέτυ θα χωρίσει τον Τσίπρα αν υποχωρήσει στην Ευρώπη»

​Μέχρι και η Μπέτυ Μπαζιάνα θα χωρίσει τον Α. Τσίπρα αν υποχωρήσει στην Ευρώπη για να αποφύγει την ελληνική χρεοκοπία, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times που επικαλείται τη μαρτυρία του Γάλλου προέδρου, Φ. Ολάντ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «ο Έλληνας πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι η σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του απείλησε ότι θα τον αφήσει αν καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές για να αποφύγει την χρεοκοπία».

Και όλα αυτά, όπως λένε οι Times, ο Α. Τσίπρας τα εκμυστηρεύτηκε στον Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος και τα… μαρτύρησε στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό Le Canard Enchaine.

betty.jpg

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρεται να είπε στον Γάλλο πρόεδρο ότι η Μπέτυ θα απογοητευτεί πολύ αν καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές που δεν θα είναι προς όφελος της Ελλάδας και θα εγκαταλείψει την συζυγική εστία.

«Με ενημέρωσε ο Τσίπρας ότι αν ενδώσει σε πολλές από τις απαιτήσεις της τρόικας, ρισκάρει όχι μόνο να χάσει το κόμμα του αλλά και τη σύντροφό του, που είναι πολύ μαχητική και πολύ πιο ακροαριστερή από εκείνον», φέρεται να είπε ο Ολάντ στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό, αλλά επειδή και η σάτιρα δεν έχει όρια, κρατείστε και μια μικρή επιφύλαξη για τις προσωπικές εξομολογήσεις του Α. Τσίπρα στον Γάλλο πρόεδρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top