Στο... πάτωμα ο Βαρουφάκης για την ομιλία Τσίπρα!

Καθισμένος κατάχαμα και «άνετος» άκουγε την δραματική ομιλία του πρωθυπουργού...

Στο...  πάτωμα ο Βαρουφάκης για την ομιλία Τσίπρα!

Από τον «αντισυμβατικό» υπουργό Οικονομικών Γιάν(ν)η Βαρουφάκη, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς, αλλά αυτό που συνέβη σήμερα μάλλον ξεπερνά την φαντασία και του πιο φανατικού αντικομφορμιστή:

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκφωνούσε μία δραματική ομιλία προς την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και της ρήξης και της χρεοκοπίας, ο υπουργός Οικονομικών τον παρακολουθούσε καθισμένος… κατάχαμα, στην αίθουσα της Γερουσίας, σε μία στάση που θύμιζε το «οκλαδόν»!

varouf 2 katahama ko.jpg



Μάλιστα είχε ακουμπήσει στο πάτωμα και έναν φάκελο που είχε μαζί του, όπως και το κινητό του, στο οποίο κατά διαστήματα διάβαζε email και μηνύματα.

varouf 3 katahama ko syriza.jpg



Άγνωστος είναι ο λόγος που επέλεξε την συγκεκριμένη «θέση» ο κ. Βαρουφάκης, αν δηλαδή κάθισε στο πάτωμα (μοκέτα στην κυριολεξία) από… άποψη ή αν δεν βρήκε κάπου αλλού να καθίσει την ώρα που προσήλθε.

varouf 4 kataha,a ko syriza.jpg



Όσο όμως και να μην επιθυμεί κάποιος να είναι «σοβαροφανής», η συγκεκριμένη εικόνα είναι αλήθεια ότι μοιάζει παράδοξη και σε πλήρη αναντιστοιχία με την σοβαρότητα των στιγμών. Γιατί μπορεί να ήταν «άνετος και ωραίος» για μια ακόμα φορά ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ, αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα αποδειχθεί και «μοιραίος». Γιατί τότε θα βρεθούμε όλοι στο… «πάτωμα».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top