ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ MRB: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξαμηνιαίες τάσεις της MRB

ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ MRB: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξαμηνιαίες τάσεις της MRB, αλλά και η τηλεφωνική έρευνα με αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Real.gr.

​Στην παράσταση νίκης προβάδισμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με 61,7%, έναντι 20,5% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθεί το «Κανένα Κόμμα» με 3,6%, «Άλλο Κόμμα» με 1,2% και «Δεν ξέρω... Δεν απαντώ» με ποσοστό 12,9%.

WEB-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΤΗΛ.jpg

Σχετικά με την Ικανότητα Διακυβέρνησης και στο ερώτημα: «Ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα, η Νέα Δημοκρατία ή ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα του τόπου;», ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 31,5% των ερωτηθέντων, με τη Ν.Δ. στο 30,2%. «Κανένα κόμμα» επιλέγει το 31,4%.

WEB-ΔΙΠΟΛΟ-ΤΗΛ.jpg

Στο ερώτημα: «Με βάση τις έως τώρα εξελίξεις στη διαδικασία της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας πως κρίνεται τη στάση, τις δηλώσεις και τις κινήσεις των κομμάτων και των αρχηγών τους;» θετικά κρίνει τη στάση της ΝΔ & του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά το 37%, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ & του Αλ. Τσίπρα το 34,9%. ΠΑΣΟΚ & Ευ. Βενιζέλος συγκεντρώνουν το 25,3% των θετικών ψήφων, ΑΝΕΛ & Π. Καμμένος το 21,5%, ΔΗΜΑΡ & Φ. Κουβέλης το 15,1%, ΚΚΕ & Δ. Κουτσούμπας το 20,2% και Χ.Α & Νίκος Μιχαλολιάκος το 7,3%.

WEB-ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ-5-ΤΗΛ.jpg

Ως προς τους Ανεξάρτητους Βουλευτές, που είτε έχουν δηλώσει ότι προτίθενται να ψηφίσουν υπέρ του κ. Σ. Δήμα, είτε πρόκειται να καταψηφίσουν τον Σ. Δήμα το εκλογικό σώμα εμφανίζεται διαιρεμένο με τις θετικές και αρνητικές απόψεις για τις δύο ομάδες βουλευτές να κυμαίνονται περίπου στο 40%.

WEB-ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ-6-ΤΗΛ.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top