Κλείδωσε ο ΠτΔ; Συνάντηση του Στ. Δήμα με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου

Ραγδαίες εξελίξεις

Κλείδωσε ο ΠτΔ; Συνάντηση του Στ. Δήμα με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου

​Φαίνεται τελικά ότι κλειδώνει το όνομα του υποψηφίου που θα προτείνει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αυτό δεν είναι άλλο από το όνομα του Σταύρου Δήμα.

Νωρίτερα το πρωί, ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Εξερχόμενος μάλιστα από τη συνάντηση, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και το μόνο που είπε στους δημοσιογράφους είναι ότι "Θα μιλήσει ο πρόεδρος".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δήμας αποδέχθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού να είναι εκείνος ο υποψήφιος που θα προτείνει η κυβέρνηση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το μόνο που μένει τώρα είναι η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλο, ώστε να ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του κ. Δήμα ήταν από τα πρώτα που είχαν ακουστεί όταν ξεκίνησε η προεδρολογία και φαίνεται ότι τελικά αυτός είναι ο... τυχερός.

Πάντως το απόγευμα, μετά τη συνάντηση με τον Ε. Βενιζέλο ο πρωθυπουργός αναμένεται τελικά να κάνει το διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό και κατά πάσα πιθανότητα να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Στ. Δήμα.

Δείτε επίσης:

Ποιος είναι ο Σταύρος Δήμας;

Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου ή εκλογές μέχρι 1η Φεβρουαρίου

Reuters: Θα βρει τους 180 βουλευτές ο Σαμαράς

Μεϊμαράκης: Πιστεύω ότι θα βγει ΠτΔ αλλά ας είμαστε έτοιμοι για όλα

Π. Σκουρλέτης: «Δεν πρόκειται να βρεθούν οι 180 για την εκλογή ΠτΔ»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top