Καμμένος σε Μελά:Αν διαφωνείς, παραιτήσου και παράδωσε την έδρα σου

Πρώτη δημοσίευση: 20/11/2014, 09:48

Χθες προειδοποίησε ότι θα «αποκεφαλίσει» όποιον δώσει ανάσα στην μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σήμερα συνεχίζει να κουνά το δάχτυλο σε όσους σκέφτονται να κλείσουν το μάτι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος ζήτησε μάλιστα πριν από λίγο από τον Παναγιώτη Μελά εμμέσως πλην σαφώς να παραιτηθει.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, έφερε ως παράδειγμα τον πρόσφατα παραιτηθέντα βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη λέγοντας: «Εγώ με έναν άνθρωπο που έχω συγκρουστεί πολλές φορές με τον Ανδρέα Ψυχάρη έχουμε τεράστιες διαφορές. Είχε πολύ πιο έντιμη στάση από άλλους. Διαφώνησε και παράδωσε την έδρα του. Αν κάποιος για 2.500 χιλιάδες πουλάει τις αρχές και τις ιδέες του, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά».

«Εμάς άλλα μας έχει πει ο Μελάς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι πιέζεται και από τους δημοσιογράφους. Αυτός θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει. 'Εχουμε συνέδριο την Κυριακή. Οι ΑΝΕΛ δεν θα αλλάξουμε θέση, έχουμε σταθερές θέσεις και σταθερή πορεία» συνέχισε ο κ.Καμμένος.

«Αν κάποιος από τους ΑΝΕΛ παραβιάσει την απόφαση δεν έχει θέση στους ΑΝΕΛ. Χθες οι ανεξάρτητοι βουλευτές είχαν μια σύσκεψη. Α��κετοί από αυτούς δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Πρόεδρο. Η θεωρία των μαξιλαριών φαίνεται να επιβεβαιώνεται. 'Η τα βρήκαν ή είχαν απειληθεί. Δεν ξέρω αν είναι η μοναδική περίπτωση Μελά. Έχω δει τα πάντα. Έχω δει ανθρώπους να ορκίζονται και να ορκίζουν τους συναδέλφους τους και την άλλη μέρα να αλλάζουν στάση. Έχω δει το ΣΔΟΕ να μπαίνει στους βουλευτές των ΑΝΕΛ και σε λίγες ημέρες να αποχωρούν από τους ΑΝΕΛ. Έχω δει εμφανείς και αφανείς εκβιασμούς» πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο κ.Καμμένος μέσω twitter χαρακτήρισε «βρώμικα μαξιλάρια» όσους έφυγαν από το κόμμα για να ψηφίσουν για Προέδρο της Δημοκρατίας.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους δώσαμε την ευκαιρία, οι πολίτες τους εκλέξατε Βουλευτές κ��ι αυτοί επέλεξαν να γίνουν βρώμικα μαξιλάρια... ΝΤΡΟΠΗ» έγραψε ο κ.Καμμένος.

panoss.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top