Απειλεί τον Μελά με… «αποκεφαλισμό» ο Π. Καμμένος

Στέλνει τελεσίγραφο για να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Απειλεί τον Μελά με… «αποκεφαλισμό» ο Π. Καμμένος

​Με… «αποκεφαλισμό» από τους ΑΝΕΛ απειλεί ο πρόεδρος του κόμματος, Π. Καμμένος, τον Π. Μελά, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης δήλωσε ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν υποψήφιος είναι ο Κ. Καραμανλής, διαφοροποιώντας έτσι τη στάση του από την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

«Η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ομόφωνη. Συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μελά. Όποιος δώσει "ανάσα" στη μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, "αποκεφαλίζεται". Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο συνέδριο» είπε με νόημα ο Π. Καμμένος στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αιχ��ηρές ήταν και οι δηλώσεις του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έσφαξε με το γάντι τον Παναγιώτη Μελά.

«Ένας έντιμος πολιτικός άνδρας δεν μπορεί να έχει άλλη γλώσσα μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα κι άλλη γλώσσα εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Χτες ο κ. Μελάς, επειδή συζητήσαμε το θέμα των ενστάσεών του ή των θέσεών του ή των απόψεών του, όταν συνέταξα ως εκπρόσωπος το συγκεκριμένο κείμενο και το διάβασα στους συναδέλφους, όλοι είπαν “ναι” ομόφωνα και μάλιστα είπε ο πρόεδρος, όποιος δεν συμφωνεί - γιατί ήταν μια επαναβεβαίωση προηγούμενης απόφασής μας - είναι καλό να φύγει από τώρα από την αίθουσα. Κι όλοι έμειναν μέσα», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top