Μ. Βορίδης: «Ας μας πει ο κ. Τσίπρας ποιον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Ρίχνει το μπαλάκι στον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Υγείας

Μ. Βορίδης: «Ας μας πει ο κ. Τσίπρας ποιον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

​Το μπαλάκι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας έριξε ο υπουργός Υγείας, Μ. Βορίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm.

«Ας μας πει ο κ. Τσίπρας ποιον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Έχει θεσμικό ρόλο δεν είναι γκρουπούσκουλο της άκρας Αριστεράς», είπε.

Όσον αφορά στις φήμες ότι έχει αναλάβει μαζί με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη και τον Δημήτρη Σταμάτη πρωτοβουλία για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την προεδρική εκλογή, ο κ. Βορίδης είπε:

«Θα πρέπει κανείς να σέβεται το ρόλο και την κρίση του κάθε βουλευτή. Οι βουλευτές θα πρέπει να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. Δεν συζητάμε για κυβερνητική πολιτική ή για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή αλλά για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ο υπουργός Υγείας σχολίασε και την πρωτοφανή επίθεση του πρώην υφυπουργού Παιδείας, Γ. Στύλιου εναντίον της Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή.

«Απολογήθηκε, κρίθηκε δίκαια, αλλά αυστηρά και νομίζω ότι πρέπει να το θεωρήσουμε λήξαν», τόνισε.

Τέλος, όσον αφορά στον ιό Έμπολα, ο κ. Βορίδης είπε ότι θα γίνουν 60 προσλήψεις υγειονομικών για ελέγχους στα σύνορα και ότι όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top