Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η Πρυτανεία του EΚΠΑ για υποκίνηση της κατάληψης!

Κατανομάζει τους βουλευτές Αλεξόπουλο, Μαντά και Φωτίου

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η Πρυτανεία του EΚΠΑ για υποκίνηση της κατάληψης!

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει επισήμως η Πρυτανεία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για υποκίνηση της κατάληψης στο κεντρικό κτίριο του ίδιου Πανεπιστημίου, μετά την απόφαση του νέου Πρύτανη, Θεόδωρου Φορτσάκη να τοποθετήσει εταιρεία secyrity για τη φύλαξη των χώρων του ΕΚΠΑ.

Στην ανακοίνωση υποστηρίζεται μάλιστα ότι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διευκόλυναν την ανεξέλεγκτη είσοδο των φοιτητών στον χώρο και ότι στο συγκεκριμένο κόμμα ανήκουν οι φοιτητές που συμμετέχουν στην κατάληψη.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση «σήμερα το πρωί τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι κ.κ. Αλεξόπουλος, Μαντάς και κα Φωτίου, εισήλθαν χωρίς άδεια στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ, οι οποίοι διευκόλυναν την ανεξέλεγκτη είσοδο σε φοιτητές και άλλους συμπαρισταμένους, που δεν είχαν κάποια προγραμματισμένη εργασία στο χώρο».

Η πρυτανεία του ΚΠΑ υποστηρίζει επίσης ότι οι τρεις βουλευτές «απαίτησαν την άρση των μέτρων ελέγχου κατά την είσοδο στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ και την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων», που διευκρινίζει ότι δεν υπήρχαν στον πέριξ χώρο.

Η Πρυτανεία κατηγορεί ακόμα την ομάδα φοιτητών και εργαζομένων που πρόσκεινται στον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι πραγματοποιούν χωρίς καμία άδεια συνέλευση στην αίθουσα του κτιρίου με εγκατάσταση μικροφωνικών και μεγαφωνικών συστημάτων, χωρίς άδεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top