Γεωργιάδης: Είχα δει πολλές φορές τον Μπαλτάκο να μιλά με βουλευτές της Χρυσής Αυγής

«Ήταν γενικά πολύ συνεπής αλλά έκανε μεγάλη ανοησία»

Γεωργιάδης: Είχα δει πολλές φορές τον Μπαλτάκο να μιλά με βουλευτές της Χρυσής Αυγής
«Η συνολική παρουσία του δεν κρίνεται από την τελευταία τραγική στιγμή. Ήταν γενικά ένας πολύ συνεπής γραμματέας της κυβερνήσεως, ο μόνος υπουργός που όποτε τον χρειάστηκα, 24 ώρες το 24ωρο, ήταν στη θέση του αλλά έκανε μεγάλη ανοησία» σχολίασε για τον Τάκη Μπαλτάκο ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε ANT1 και Mega.

Ο υπουργός Υγείας υπογράμισε πως η μόνη αντικειμενική πολιτική ευθύνη που μπορεί να χρεωθεί στον Σαμαρά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι «ένας συνεργάτης του έκανε ένα πολύ μεγάλο σφάλμα», ενώ σημείωσε ότι είχε δει πολλές φορές τον πρώην γ.γ. της κυβέρνησης να συνομιλεί με βουλευτές της Χρυσής Αυγής. «Του είχα πει “Τάκη, μην μιλάς μαζί τους, με τους χρυσαυγίτες δεν πρέπει να λες ούτε καλημέρα”» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τώρα το βίντεο για να σώσει το τομάρι του, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας τρομακτικό ολίσθημα να αποδέχεται τα όσα λέει ο κ. Μπαλτάκος «που είναι ψέματα» και να ζητά τις παραιτήσεις του Δένδια και του Αθανασίου.

«Πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση δεν υπάρχει» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος σημείωσε ότι το βίντεο αποτελεί την απόλυτη δικαίωση Σαμαρά. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top