Και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει τη ρύθμιση για το γάλα

Μετά το «μήνυμα» του «γαλάζιου» Μ. Χαρακόπουλου

Και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει τη ρύθμιση για το γάλα

Και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει τη ρύθμιση για το γάλα, ύστερα και από το αντίστοιχο χθεσινό «μήνυμα» του «γαλάζιου» αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμου Χαρακόπουλου

«Δεν την ψηφίζω τη ρύθμιση. Γιατί να την ψηφίσω; Σας είπα ότι το θεωρώ αδιανόητο να λέγεται ότι η τιμή του γάλακτος για τον καταναλωτή, στο ράφι, ρυθμίζεται στην παραγωγή, από την πλευρά του παραγωγού» δήλωσε σήμερα ο κ. Κασσής στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γ. Παπαδάκη (ΑΝΤ1).

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διατύπωσε αιχμές για τη ΝΔ σχετικά με το πλεόνασμα και το κοινωνικό μέρισμα. «Είναι θετικό ότι υπάρχει πλεόνασμα και ότι εφαρμόστηκε αυτή η σκληρή πολιτική για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει καταποντιστεί, για να καταλάβουν και άλλες δυνάμεις, όπως η Ν.Δ., η οποία μετά τις εκλογές του 2012 εφάρμοσε σκληρή λιτότητα για να βγούμε από την κρίση και το πετύχαμε και κάποιοι σήμερα πανηγυρίζουν. Εγώ δεν πανηγυρίζω, διότι όσο πιο μεγάλο είναι το έλλειμμα τόσο πιο σκληρά είναι τα πράγματα για τον ελληνικό λαό» τόνισε .

Διευκρίνισε πάντως ότι πιθανότατα δεν πρόκειται να καταψηφίσει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αν και προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να βάλει όλα τα ζητήματα σε ένα άρθρο. «Δεν νομίζω. Αυτό είναι κάτ�� ξεχωριστό, το οποίο θα δω όταν έρθει η ώρα του. Το μεγάλο λάθος της κυβέρνησης θα είναι να τα φέρει όλα αυτά σε ένα άρθρο. Δεν πρέπει να λειτουργούμε εκβιαστικά, διότι υπάρχει αναλαμπή και κάτι θετικό γίνεται. Μην τα βάζουμε με ρυθμίσεις και να μη λειτουργούμε εκβιαστικά απέναντι στους βουλευτές» ανέφερε.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top