Μόνο ο Άδωνις: Μαλάκωσε τον σκληρό Τόμσεν με… σαλάμι – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Και η Μανωλίδου στην διαπραγμάτευση - Όλο το παρασκήνιο

​Έναν άλλο Άδωνη γνώρισε χθες ο κύριος …. Τόμσεν ! Μπορεί συνήθως ο υπουργός Υγείας να μιλάει με το «σεις και με το σας» στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα, ωστόσο το απόγευμα της Τέταρτης ο κ.Γεωργιάδης μίλησε στην γλώσσα του λαού στο πρωτοπαλίκαρο της Λαγκάρντ με αφορμή την κόντρα τους στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Τόμσεν δήλωσε την απογοήτευση του στον κ.Γεωργιάδη σχετικά με την εμμονή του υπουργείου Υγείας να στηρίξει τους φαρμακοποιούς και να μην γίνει απελευθέρωση της αγοράς των μη συνταγ��γραφούμενων φαρμάκων.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος προσπάθησε να εξηγήσει στον τροικανό τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ίδιος και η οικογένεια του στην Ελλάδα!

«Δεν το πιστεύω ότι μου λες ότι έχεις απογοητευτεί, εγώ έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο να μιλά για μένα άσχημα η μισή Ελλάδα και να μην ξέρω τι να κάνω. Μάλιστα η σύζυγος μου, μου έχει προτείνει να πάρουμε τα παιδιά και να φύγουμε στην Αμερική και συ μου λες ότι έχεις απογοητευτεί;» διερωτήθηκε ο κ.Γεωργιάδης, ενώ στην συγκεκριμένη κουβέντα παρών ήταν σύμφωνα με πληροφορίες και ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος παρακολουθούσε τον διάλογο παγωμένος

Αλλά ο υπουργός Υγείας δεν σταμάτησε εκεί, αντιθέτως συνέχισε σε έντονο ύφος!

«Πολ, ξέρεις τι λένε για το σαλάμι;;;; Ότι αν το φας όλο μαζί, μπορεί και να πεθάνεις. Αν το φας σιγά σιγά και σε φέτες μπορεί να σου αρέσει… » είπε ο υπουργός Υγείας στον Πόλ Τόμσεν

Η λαϊκή ρήση με σαλάμι φαίνεται πως συγκίνησε τον κ. Τόμσεν, ο οποίος φαίνεται να δέχτη��ε κάποιες από τις μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Υγείας.
BINTEO star εκπομπή live u
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top