Χαμός στη Βουλή με Χρυσοχοΐδη-Παναγιώταρο: Είστε κοράκια με νύχια γαμψά!

«Έρχονται εκλογές και δεν σας σώζει τίποτα, ούτε η “Ελιά” ούτε ο δάκος»

Χαμός στη Βουλή με Χρυσοχοΐδη-Παναγιώταρο: Είστε κοράκια με νύχια γαμψά!
Έντονη κόντρα με αφορμή τα διόδια είχαν στη Βουλή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον υπουργό Υποδομών, τονίζοντας του ότι έλεγε πως δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα διόδια και αλλά τελικά όχι μόνο επιβλήθηκαν αλλά είναι και εκτός πραγματικότητας. Ο ίδι��ς, ρώτησε τον υπουργό εάν θα μειωθούν ή θα εξαλειφθούν στο άμεσο μέλλον.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για μύθους και για παραπλάνηση του ελληνικού λαού, υποστηρίζοντας ότι οι αυξήσεις θα έπρεπε να είχαν γίνει από παλιά για να χρηματοδοτηθούν τα έργα που «κατέρρευσαν, ρήμαξαν και παρατήθηκαν».

Ο Ηλίας Παναγιώταρος επανήλθε κατηγορώντας τον κ. Χρυσοχοΐδη ότι υπηρετεί τα συμφέροντα μεγαλοεργολάβων, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Γεράσιμου Γιακουμάτου με το γηροκομείο, λέγοντας ειρωνικά΅: «Οι πολιτικές διώξεις είναι μόνο για τη Χρυσή Αυγή».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανταπαντώντας δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται την αγανάκτηση του κόσμου, υπογράμμισε ότι τα διόδια πηγαίνουν στην κατασκευή του δρόμου και όχι στην τσέπη του παραχωρησιούχου και επιτέθηκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγή: «Το κράτος των πελατών φωνάζει. Ο λαϊκισμός. Αυτοί που πάντα λένε να πληρώσει το κράτος. Οι "δεν πληρώνω" με τα τζιπ και τους μεγάλους λογαριασμούς. Φωνάζετε εσείς που είστε πωλητές τ��ς βίας και έμποροι της δυστυχίας. Βάζετε μπάρες και διόδια στη σκέψη των ανθρώπων και στην ψυχή των ανθρώπων. Ποιος κερδίζει όταν καίγονται τα διόδια; Λίγη παραπάνω τηλεθέαση σε τηλεαστέρες».

Όσο μιλούσε ο υπουργός Υποδομών, ο κ. Παναγιώταρος ωρυόταν από τα έδρανα της Βουλής, φωνάζοντας πως «έρχονται οι εκλογές και δεν σας σώζει τίποτα, ούτε οι “58”, ούτε η “Ελιά”, ούτε και ο δάκος».

Η συνέχεια του κ. Χρυσοχοΐδη ήταν εξίσου επιθετική, αποκαλώντας τη Χρυσή Αυγή και τους βουλευτές της «μαύρα κοράκια»: «Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα, αλλά οι χειρότεροι εφιάλτες που θέλουμε να ξορκίσουμε».

Ο κ. Παναγιώταρος συνέχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης κάνοντας λόγο για «μία ακόμη παράσταση της Χρυσής Αυγής που δείχνει πόσο σέβεται το Κοινοβούλιο». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top