Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος είναι ο δικηγόρος των 5 εκατομμυρίων που έπιασε το ΣΔΟΕ

"Είναι ψευδές και εκδικητικό το πόρισμα" υποστηρίζει ο ίδιος

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος είναι ο δικηγόρος των 5 εκατομμυρίων που έπιασε το ΣΔΟΕ

​Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, είναι ο δικηγόρος που κατηγορείται από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή 5,5 εκατομμυρίων σε βάθος δεκαετίας τα οποία αποκρύφτηκαν στις φορολογικές του δηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος της αρμόδιας υπηρεσίας ξεκίνησε για μεγάλο αριθμό δικηγόρων, στα πλαίσια της προσπάθειας εντοπισμού μεγαλό-φοροφυγάδων και όπως φαίνεται σε πρώτη φάση, τσίμπησε τον κ.Καπερνάρο, καθώς παρουσιάστηκε πολύ μεγάλη απόκλιση στα δηλωθέντα εισοδήματα και σε αυτά που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο έφορο ενώπιον του οποίου, ο βουλευτής αναμένεται να κληθεί να καταβάλλει πρόστιμο μετρητά περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, είτε να το ρυθμίζει σε δόσεις που μπορεί να φτάσουν τις 48. Στην πρώτη περίπτωση η δίωξη για κακούργημα δε θα ασκηθεί ποτέ, στη δεύτερη περίπτωση θα ατονήσει.

"Είναι ψευδές και εκδικητικό το πόρισμα"

Ο ίδιος ο κ. Καπερνάρος, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει όλα όσα ακούγονται, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε για πολιτικό χτύπημα.

«Είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Κάποιος επίορκος από το ΣΔΟΕ έχει σχέση με μια σελίδα. Το θέμα είναι πολιτικό και μόνο» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Εμένα δεν μου δίνουν τα στοιχεία γιατί λένε ότι είναι φορολογικό απόρρητο. Τους ρωτάω και δεν μου τα δίνουν. Ζήτησα επίσημο αντίγραφο της ανώνυμης καταγγελίας γιατί μου είπαν ότι το έχουν χάσει».

«Έβγαλαν αυτή την υπόθεση γιατί είναι το δικό μου ονοματεπώνυμο. Ήθελαν να βγάλουν την ιστορία μου στα μανταλάκια» τόνισε ο κ.Καπερναρος, προειδοποιώντας πως δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια. «Θα τους ενοχλώ. Θα τους αντιμετωπίσω» τόνισε.

Λάκης Νικολάου: Ο γιατρός που κατηγορείται από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή 2 εκατ. ευρώ

lakis_nikolaou-thumb-large.jpg

Για φοροδιαφυγή κατηγορείται ακόμη γνωστός γιατρός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάκης Νικολάου, ο οποίος κατά τον έλεγχο βρέθηκε να έχει αποκρύψει εισόδημα 2 εκατ. ευρώ. Ο κ.Νικολάου φέρεται να μίσθωνε την βίλα του στην Μύκονο, χωρίς να δηλώνει το εισόδημα και είναι ενδεικτικό ότι σε μόλις έναν ��ρόνο το αποκρυβέν εισόδημα έφτασε στις 400 χιλιάδες ευρώ!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top