Άνοιγμα Καπερνάρου; «Θα συμμαχήσουμε και με το διάβολο για να σωθεί η χώρα»!

«Είναι θέμα εθνικής σωτηρίας, τι θα πει ιδεολογία;»

Άνοιγμα προς πάσα (;) κατεύθυνση πραγματοποίησε ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Εμείς θα συνεργαστούμε και με τον διάβολο προκειμένου να σώσουμε την πατρίδα μας» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 FM της Μαγνησίας.

Σχολιάζοντας μάλιστα το ενδεχόμενο συμμετοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας όπου (λόγου χάρη) θα συμμετε��χε και η ΔΗΜΑΡ, ο κ. Καπερνάρος απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι θα πει ΔΗΜΑΡ; Τι θα πει ιδεολογία, τι θα πει χρώματα, τι θα πει Αριστερά , Δεξιά, Κεντρoαριστερά, σέντερ μπακ, σέντερ φορ; Θα στρογγυλέψουν τις ιδεολογίες τους και αυτά που νομίζουν ότι μπορούν να επιβάλλουν. Είναι θέμα εθνικής σωτηρίας. Εδώ είναι να σώσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Ιδεολογίες και χρωματισμούς θα κοιτάξουμε;».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, δεν γίνεται η Ελλάδα να πληρώσει όσα της ζητούν: «Δεν βγαίνουν τα προγράμματα, θα καταγγείλουμε τις συμβάσεις. Οι ίδιοι ομολογούν συνεχώς ότι έχουν κάνουν λάθη και τεράστια καταστροφή στους Έλληνες».

Μάλιστα, τάχθηκε υπέρ του αιτήματος επαναδιαπραγμάτευσης (σ.σ. και όχι κατάργησης) της δανειακής σύμβασης φέρνοντας το παράδειγμα της Κύπρου με όχι και τόσα κολακευτικούς όμως χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο της χώρας Νίκο Αναστασιάδη: «Ακόμη και ο Αναστασιάδης, ο επιπέδου φτερού ηγέτης της Κύπρου, πήγε και είπε “υποβάλω αίτημα επαναδιαπραγμάτευσης. Εμείς;».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top