«Τιποτολόγος και ψεύτρα η Ρεπούση.Έπρεπε να κατουρηθεί πάνω της.Να αποβληθεί απ’τη βουλή»

Ο Κώστας Ζουράρις χορεύει στο ταψί τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ

​Ο «χορός» των αντιδράσεων για τοχορό του Ζαλλόγου της Ρεπούση συνεχίζεται! Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ με τις αμφισβητήσεις της για τις γενοκτονίες των Ποντίων, της Μικράς Ασίας αλλά και του χορού του Ζαλλόγου άναψε φωτιές εντός και εκτός κοινοβουλίου. Ανάμεσα στους επικριτές της και ο πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας Κώστας Ζουράρις, ο οποίος ζήτησε μεταξύ άλλων την δια βίου αποβολή της Ρεπούση από το Κοινοβούλιο.

«Αρλούμπες» χαρακτήρισε τις δηλώσεις Ρεπούση για το χορό του Ζαλόγγου ο Κ.Ζουράρις, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Είναι αρλουμπολόγος και τιποτολόγος. Λέει ψέματα, διαστρεβλώνει και δεν σέβεται τις πηγές. Διδάσκει στα παιδιά ότι οποιοσδήποτε κατακτητής γίνεται αυτομάτως κρατικός αξιωματούχος. Αυτό διδάσκει στα παιδιά…. να είναι μονίμως γενίτσαροι και να σκύβουν το κεφάλι» πρόσθεσε.

«Η κ.Ρεπούση χρησιμοποιώντας την δήθεν επιστημονική και ουδέτερη ορολογία κρατικός αξιωματούχος για τον εισβολέα , νομιμοποιεί τον εισβολέα. Αυτό δεν είναι επιστημονική έποψη είναι ιδεολογικό παραλήρημα» τόνισε ο κ.Ζουράρις.

«Δεν μπορεί να υβρίζει τα ιερά και τα όσια, έπρεπε να αποβληθεί δια βίου της ελληνικής βουλής» είπε ο κ.Ζουράρις , σχολιάζοντας τη στάση της κ.Ρεπούση, η οποία αποχώρησε από τη βουλή, όταν δόθηκε το νεύμα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τη γενοκτονία των Ποντίων.

«Και να κατουριόταν, θα έπρεπε να είχε κατουρηθεί επάνω της η κυρία Ρεπούση» τόνισε.

Ο κ.Ζουράρις δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την λογοκρισία της διευθύν��ριας η οποία μπέρδεψε τον ποιητικό Κεμάλ, τον “νεαρό πρίγκηπα της Ανατολής απόγονο του Σεβάχ του Θαλασσινού” κατά τους αξεπέραστους στίχους του Νίκου Γκάτσου, με τον τούρκο ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ, επί των ημερών του οποίου πραγματοποιήθηκαν οι γενοκτονίες των Ελλήνων και των Αρμενίων.

Ο συγγραφέας απέδωσε το γεγονός σε άγνοια.

«Ίσως την παρέσυρε το όνομα Κεμάλ.. Πάντως το τραγούδι του Χατζηδάκι και του Γκάτσου είναι μαγευτικής ομορφιάς και αποτελεί μεγάλη στιγμής της ελληνικής παραδόσεως» πρόσθεσε.

Βίντεο Alpha

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top