Έκαστος στο είδος του και η Ραχήλ στους …παπαγάλους!

Η βουλευτής των ΑΝΕλ μιλά για πουλιά, ρούχα και μαγαζιά!

​Πρώτη ανάρτηση: 28/05/2013 15:39

Η γυναίκα που πρωταγωνίστησε την προηγούμενη βδομάδα για το «προκλητικό» ντύσιμο της με τη βεραμάν φούστα και το κοντομάνικο μακό με τον γλυκύτατο παπαγάλο έδωσε μια ανατρεπτική συνέντευξη στον Γ.Τράγκα και μίλησε για όλα από τα πουλιά και τα ρούχα μέχρι τους συναδέλφους και το ύψος της !!!

Ο λόγος για την «δίμετρη» βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, η οποία τραβά συχνά πυκνά τα βλέμματα εντός και εκτός Κοινοβουλίου γιατί εκτός από γοητευτική ξανθιά, είναι και καλλίγραμμη γυναίκα ύψους 1,80 παρακαλώ !!!!

«Μου αρέσουν τα τζιν, τα μπλουζάκια με στάμπες και τα σταράκια. Έχω μπει και με τζιν ��αι σταράκια στη Βουλή» εξομολογήθηκε η κ.Μακρή, τονίζοντας πως δεν είναι η μόνη που σκάει μύτη στο Κοινοβούλιο πιο casual ντυμένη!

«Δεν ψωνίζω από ακριβά μαγαζιά» είπε η βουλευτής, η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών, τονίζοντας πως ο σάλος που έγινε γύρω από το dress code και το styling της ήταν «για λόγους αποπροσανατολισμού».

«Δεν ξέρω αν ντύνομαι προκλητικά» επαναλάμβανε η κυρία Μακρή, ξεκαθαρίζοντας πως τον κόσμο και τους ψηφοφόρους της δεν τους ενδιαφέρουν τα ρούχα αλλά... σοβαρότερα ζητήματα!
Αναφερόμενη τέλος στις πολιτικές πεποιθήσεις η βουλευτής των ΑΝΕΛ, τόνισε πως «αν και έχει ρίξει ψήφο στη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ωστόσο δεν έχει ψηφίσει ΠΟΤΕ» .

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top