Τατσόπουλος: Πάσχουμε από την ίδια ασθένεια με τον Πάγκαλο, εγώ ευτυχώς σε αρχικό στάδιο

«Ενοχλείται η Χρυσή Αυγή που τους λέω φασίστες; Θα τους λέω λοιπόν κύριους φασίστες»!

Τατσόπουλος: Πάσχουμε από την ίδια ασθένεια με τον Πάγκαλο, εγώ ευτυχώς σε αρχικό στάδιο

Την εκτίμηση ότι πάσχει από της ασθένεια της… «επιλεκτική αμετροέπειας» έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, τονίζοντας ότι την έχει και ο ίδιος σε... αρχικό στάδιο.

«Ο Πάγκαλος πάσχει από μια ασθένεια που πάσχω κι εγώ, γι’ αυτό κα�� μπορώ να την αναγνωρίζω στους άλλους ανθρώπους. Εγώ πάσχω σε αρχικό στάδιο και ο Πάγκαλος, όμως, σε προχωρημένο. Αυτή η ασθένεια ονομάζεται “επιλεκτική αμετροέπεια”. Συνίσταται στο να έχεις φοβερό αισθητήριο, μύτη και να καταλαβαίνεις αμέσως την αμετροέπεια στα λόγια των άλλων, όπως τη χοντράδα του Ζίζεκ, αλλά να μην την αναγνωρίζεις ποτέ στα δικά σου λόγια. Επίσης, ο Πάγκαλος παρέδωσε μαθήματα πώς να κατακάθεται μια σκόνη από τη χοντράδα ενός άλλου με τη δική σου χοντράδα. Με τη χοντράδα τη δική του, δηλαδή, γι’ αυτό που είπε ο Ζίζεκ» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βήμα FM.

Ο κ. Τατσόπουλος αναφέρθηκε και στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κατηγορώντας τη ΝΔ ότι κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή: «Επειδή η Ν.Δ. της αρέσει να κλείνει το μάτι, γιατί σκέπτεται ότι αύριο η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι τρίτο κόμμα, θέλει να αφήνει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανοιχτό με μια ομάδα».

Αναφερόμενος, τέλος στη Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε εάν ο χαρακτηρισμός «φασίστες» ενοχλεί για να τον κάνει… «κύριοι φασίστες»: «Εγώ τους βρίζω; Επειδή τους λέω φασίστες και δεν τους λέω κυρίους; Θα είναι καλύτερα να τον λέω κύριο φασίστα τον Κασιδιάρη; Θα γίνει κύριος; Ο κ. Παναγιώταρος μας έδειχνε τα ρόπαλά του και μας έλεγε ότι τα θέλει για μπέιζμπολ, γιατί είναι εθνικό μας άθλημα. Γι’ αυτό τα έχει τα ρόπαλα ο κ. Παναγιώταρος. Για να χτυπάει τους μετανάστες; Όχι. Για να διαδώσει το μπέιζμπολ στην Ελλάδα. Αν τον πω κύριο αυτόν τον φασίστα, είμαστε ικανοποιημένοι;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top