Optima Bank: Ταχέως αναπτυσσόμενη η αγορά ακινήτων 

Συνεργασία της Οptima Βank με το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Η αναθέρμανση της κτηματαγοράς μετά την οικονομική κρίση και οι προοπτικές του real estate στη Βόρεια Ελλάδα, βρέθηκαν στο επίκεντρο του συνεδρίου που συνδιοργάνωσαν το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και η Optima Βank, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία τους.  

Optima bank: Εγκαίνια για το 26ο υποκατάστημά της στο Κολωνάκι

Με ρυθμούς 7,1% αυξήθηκαν πανελλαδικά οι τιμές των ακινήτων την περασμένη χρονιά και η τάση παραμένει ανοδική, παρά τις αβεβαιότητες του πολέμου και της ενεργειακής κρίσης. Ειδικά όσον αφορά στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, το παραλιακό μέτωπο, το λιμάνι, το μετρό λειτουργούν ως μαγνήτης για νέες επενδύσεις στο real estate και είναι ενδεικτικό ότι την περασμένη χρονιά αυξήθηκαν κατά 22,2% οι νέες οικοδομικές άδειες. 

Ο Γιώργος Τανισκίδης, πρόεδρος της Optima Bank,  δήλωσε για τις προοπτικές που υπάρχουν ότι η τράπεζα θα είναι αρωγός τόσο για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων real estate όσο και για τη χρηματοδότηση νοικοκυριών που θέλουν να αποκτήσουν σπίτι την για οικογένεια τους.  

Η Optima Bank άνοιξε νέο κατάστημα στο Παγκράτι

Η Θεσσαλονίκη λειτουργεί ως πόλος έλξης και λόγω της γεωστρατηγικής της θέσης και με φόντο τα 80 δισ ευρώ που θα πέσουν στην ελληνική οικονομία την επόμενη 7ετία, η πεποίθηση είναι ότι θα ανέβει ο επενδυτικός πυρετός και στην αγορά ακινήτων... 

 «Με τη βοήθεια τραπεζών και της Optima το μέλλον πιο καλό. Η  Optima  έχει δεσμευθεί ότι θα υποστηρίξει οποιοδήποτε υγιές επενδυτικό σχέδιο» ανέφερε ο Δημήτρης Κυπαρίσσης,  διευθύνων σύμβουλος της Optima Bank.  


Με το συνέδριο αυτό, εγκαινιάστηκε η συνεργασία της OPTIMA BANK με το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, προς όφελος των ίδιων των φοιτητών, όπως δήλωσε και ο Νίκος  Χουρβουλάδης, διευθυντής του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top