Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων - Ανοιχτά την Κυριακή 27/12

Πότε θα είναι ανοιχτά καταστήματα με click away και super market  

Δείτε το video του δελτίου ειδήσεων του Star για τη λειτουργία των καταστημάτων με click away τη φετινή εορταστική περίοδο 

Με ειδικό εορταστικό ωράριο λειτουργούν καταστήματα click away και super market (όπως αντίστοιχα και τα υπόλοιπα καταστήματα τροφίμων) κατά την εορταστική περίοδο, λόγω των ειδικών συνθηκών στην αγορά και των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.      

Χριστούγεννα 2020: Ποιους βοηθά τελικά το click away;

Συγκεκριμένα από τις 8  π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. θα είναι ανοικτά τα super market κατά την εορταστική περίοδο με εξαίρεση την παραμονή Πρωτοχρονιάς, οπότε θα κλείσουν στις 8 μ.μ.      

Για τα καταστήματα που είναι ανοιχτά με τη μέθοδο τoυ click away το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι  7 π.μ. - 9 μ.μ. 

Ανοιχτά θα είναι τα super market όπως και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 για τα ψώνια πριν την Πρωτοχρονιά, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, με το ίδιο ωράριο (11 π.μ. – 8 μ.μ) θα μπορούν να είναι ανοικτά προαιρετικά τα καταστήματα λιανικής σε όλη τη χώρα, εκτός από την ΠΕ Κοζάνης και τους Δήμους της  Δυτικής Αττικής στους οποίους έχει επιβληθεί αυστηρό lockdown που έχει επιβληθεί στις περιοχές). 

Ανοιχτά σήμερα σούπερ μάρκετ, μαγαζιά λιανικής με click away και κομμωτήρια

Για τα  super market το o ωράριο λειτουργίας είναι ενδεικτικό, καθώς κάθε αλυσίδα μπορεί να επιλέξει τις  ακριβείς ώρες λειτουργίας μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .

Υπενθυμίζεται ότι για να μεταβεί ο πελάτης σε κατάστημα click away θα πρέπει να στείλει SMS στο 13033 με την επιλογή 2.  «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα» ή με το έντυπο – βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, συν της απόδειξη προαγοράς του προμηθευτή.

O κωδικός μετάβασης στο super market είναι επίσης το 2 με sms στο 13033, αλλά χωρίς τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που ισχύουν για το click away.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top