Παράταση στις αιτήσεις των δικαιούχων για το κοινωνικό μέρισμα

Φωτίου: Θα διορθωθούν οι όποιες αστοχίες έχουν γίνει στη διαδικασία

Παράταση δόθηκε για τις αιτήσεις των δικαιούχων για το κοινωνικό μέρισμα. Συγκεκριμένα, αφορά σε πολίτες που το δικαιούνται αλλά δεν έγινε δεκτή η αίτησή τους από το σύστημα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας είπε ότι χάρη σε αυτήν την παράταση θα διορθωθούν οι όποιες αστοχίες έχουν γίνει στη διαδικασία, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Η Θεανώ Φωτίου πρόσθεσε ακόμα ότι: «για πρώτη φορά συμβαίνει κάτι το οποίο είναι μοναδικό. Πάνω από 5.800.000 δοκίμασαν να δουν αν είναι δικαιούχοι και αναδείχθηκαν λάθη στις φορολογικές δηλώσεις. Είδαν οι πολίτες ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις φορολογικές τους δηλώσεις. Έγιναν πολλά λάθη στα θέματα φιλοξενίας».

Η ίδια υποστήριξε ότι τα κριτήρια με τα οποία θα έπαιρναν το κοινωνικό μέρισμα οι πολίτες ήταν σαφή, καθώς και ότι «με το κοινωνικό μέρισμα ξεκίνησε η ψηφιακή μετάβαση της χώρας μας».

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανοίξει η εφαρμογή για το κοινωνικό μέρισμα την ερχόμενη Δευτέρα,  προκειμένου οι δικαιούχοι να μπορέσουν να διορθώσουν λάθη, για να γίνει η αίτηση τους δεκτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top