Πίσω στο σπίτι…. το ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!

Έξωση από την Ιπποκράτους, λόγω απλήρωτων ενοικίων

Πίσω στο σπίτι…. το ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!

​Στα παλιά του λημέρια γυρνά το ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα στη Χαριλάου Τρικούπη, κρατώντας μόνο φωτογραφίες και αναμνήσεις από την Ιπποκράτους ! Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχει γίνει και η μετακόμιση, καθώς οι «σύντροφοι» δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο μεγάλο νοίκι του ακινήτου!

Τα συσσωρευμένα απλήρωτα ενοίκια του ΠΑΣΟΚ α��άγκασαν μάλιστα τους ιδιοκτήτες της Ιπποκράτους να κάνουν δύο εξώσεις στο κόμμα ! Πιο συγκεκριμένα, το Μάρτιο του 2012 τα ενοίκια που φέρονταν να χρωστούσε το κίνημα έφταναν τις 500.000 ευρώ και αν και από τότε το ΠΑΣΟΚ πλήρωνε κανονικά, το κόμμα δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στα μεγάλα ενοίκια για αυτό και εγκαταλείπει το κτίριο!

Τους τελευταίους μήνες το νοίκι άγγιζε τις 67.000 ευρώ, ενώ μετά από διαπραγματεύσεις η τιμή του κατέβηκε στις 35.000 ευρώ, αλλά ούτε και σε αυτό το ποσό μπορεί να ανταπεξέλθει το ΠΑΣΟΚ, καθώς λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν!!!

Στη Χαριλάου Τρικούπη από την άλλη, οι «σύντροφοι» αν όλα πάνε κατ’ ευχήν θα πληρώνουν 5.000 ευρώ το μήνα!! Οπότε όπου φύγει φύγει ..!!!

Βίντεο mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top